POWIETRZE W UKŁADZIE PALIWA?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
mi sie udało w Niemczech kupić za 350zł , pamietaj nie kupuj od benzynykrzysbiker pisze:a wiec tak po dotarcu do serwisu powiedzieli mi tak partia 1J0 919 183 H jest od 2001 roku wycofana z produkcji a wesja 1J0 919 183 D czyli taka jak posiadam jest na zamóienie i ciagle produkowana cena 443,45 kosmos
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
tak tak wiem serwisant powiedział zeby podac numer nadwozia dla pewnosci i do tego dopasował ta czesc a jako nazwa towaru wyskakuje mu czujnik poziomu paliwa jutro mam do odbioru zobacze czy jest taki sam ale mysle ze ta wersja z koncówka D jak jest prpdukowana to moze ja troche ulepszyli jutro sie okaze
Uleprzyli jak bedzie znaczek ze wyprodukowano po 2001 czyli od 2002krzysbiker pisze:tak tak wiem serwisant powiedział zeby podac numer nadwozia dla pewnosci i do tego dopasował ta czesc a jako nazwa towaru wyskakuje mu czujnik poziomu paliwa jutro mam do odbioru zobacze czy jest taki sam ale mysle ze ta wersja z koncówka D jak jest prpdukowana to moze ja troche ulepszyli jutro sie okaze
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kol. krzysbiker, PinkFloyd, To którą wersje wycofali??? bo co innego jest w linkach podanych powyżej!. Raz jest dobra H A drugim wycofana! i odwrotnie!a wiec tak po dotarcu do serwisu powiedzieli mi tak partia 1J0 919 183 H jest od 2001 roku wycofana z produkcji a wesja 1J0 919 183 D czyli taka jak posiadam jest na zamóienie i ciagle produkowana cena 443,45 kosmos
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!