Weź jeszcze skosztuj odrobinkę,może nie jest taki złyarwam pisze:nawet w bez pośrednim porównaniu po zapachu jest czuć sporą różnicę.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Weź jeszcze skosztuj odrobinkę,może nie jest taki złyarwam pisze:nawet w bez pośrednim porównaniu po zapachu jest czuć sporą różnicę.

To po uj te wszystkie tabelki,lepkości,właściwości myjące,liczby TBN,jak Ty po zapachu poznasz który lepszyarwam pisze:bongo, jeśli się różni choć zapachem to wiadomo że już nie jest taki sam olej

Arwam z całym szacunkiem, ale glutyarwam pisze:o jak miałem poprzedniego AAZ'a to wszelkie inne oleje w większej lub mniejszej częsci wylewały się w postaci glutów.
 Nic takiego nie widziałem  nawet jak mineralny olej spuszczałem z Fiata Seicento a auto ma 240kkm to sobie możesz policzyć ile wymian było
  Nic takiego nie widziałem  nawet jak mineralny olej spuszczałem z Fiata Seicento a auto ma 240kkm to sobie możesz policzyć ile wymian było   Ja rozumiem, że głośność pracy silnika może się zmienić w zależności od oleju, ale
   Ja rozumiem, że głośność pracy silnika może się zmienić w zależności od oleju, ale 
arwam pisze:turbo gorzej się wkręca
 To już jakaś przepaść musiała by te dwa oleje różnić, żeby coś takiego odczuć.
    To już jakaś przepaść musiała by te dwa oleje różnić, żeby coś takiego odczuć.

A co moje seicento 899 złebongo pisze:italiano_83, nie porównuj fiata sejczento do super turbo hiper wypasionego silnika kolegi

Dziękuje, że nie dostałem warna za tego typu "niefortunne"  porównanie
   Dziękuje, że nie dostałem warna za tego typu "niefortunne"  porównanie  
 Oliwę do sałatek oczywiście
  Oliwę do sałatek oczywiście  
Ale zanim zmienisz-powąchaj czy aby nie gorsza od poprzedniejitaliano_83 pisze:Chyba czas zmienić oliwę bo głupoty wypisuje

Gorsza nie będzie, a muszę zmienić bo na tej której teraz używam to, więcej palę, głośniej się zachowuje i wolniej wstaje z łózka i jakoś nic mnie nie kręcibongo pisze: nie gorsza

ok 24zł za litr pełnego syntetyka 5W-40 w USA. Nawet z przesyłką do Polski (5L) wychodzi 29złriggs pisze:ROYAL PURPLE ale taki olej to koszt 50 zł za 1L oleju półsyntetycznego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości