[mk1 cabrio] PODŚWIETLENIE DESKI ROZDZIELCZEJ, LICZNIKÓW ...
[mk1 cabrio] PODŚWIETLENIE DESKI ROZDZIELCZEJ, LICZNIKÓW ...
Witam,
Mam w swoim cabio problem z podświetleniem deski rozdzielczej - liczniki podświetlone słabo, podświetlenie zapalniczki, popielniczki i panela nawiewu nie działa wcale, przełączniki świecą marnie. Może ktoś, kto już z tym walczył mógłby zamieścić fotoporadę, lub ma linka do takiej porady. Może ktoś wstawił diody LED i ma jakieś spostrzeżenia.
Próbowałem dobrać się do żaróweczki przy zapalniczce ale bałem się coś połamać.
Jak ktoś wie co i jak to będę wdzięczny za pomoc.
POZDR
Mam w swoim cabio problem z podświetleniem deski rozdzielczej - liczniki podświetlone słabo, podświetlenie zapalniczki, popielniczki i panela nawiewu nie działa wcale, przełączniki świecą marnie. Może ktoś, kto już z tym walczył mógłby zamieścić fotoporadę, lub ma linka do takiej porady. Może ktoś wstawił diody LED i ma jakieś spostrzeżenia.
Próbowałem dobrać się do żaróweczki przy zapalniczce ale bałem się coś połamać.
Jak ktoś wie co i jak to będę wdzięczny za pomoc.
POZDR
Witam musisz z deski wybrać ten cały plasti gzie jest umieszczona popielniczka i zapalniczka. Plastik ten siedzi na zatrzaskach rwij go śmiało z jednej, albo z drugiej strony.Ale uwaga z wyczuciem bo może być jebut. A potem kable i cała reszta jest na wierzchu. Sprawdź też czy nie jest przykręcony ten plastik, bo ja u siebie przykręciłem bo nie lubię jak coś trzeszczy , ale i tak tam wiele rzeczy trzeszczy, bo to GOLF.Możesz również delikatnie go czymś podważyć.
ja jak sie zabrałem za podswietlenie sówaków od regulacji nawiewów to mało mojej biedronki nie spaliłem poprzedni własciciel widac cus tam gmerał i lipnie poizolował. jak tylko dotknęłem to kable zaczęły "isc" jak oszalałe. ledwo akumulator wyrwałem a popiołke to se podswietliłem pod kolor furexa. dałem inną oprawke z zarówką zamiast orginalnego . ma sięłep nie