MK 3.5 a MK 3 - różnice
MK 3.5 a MK 3 - różnice
Witam
Jakie są różnice między tymi modelami - oczywiście nie licząc struktury deski, frontu, przeniesieniu blachy z klapy na zderzak. Bardziej niż wygląd chodzi mi o sprawy techniczne - silniki (czy jest bardziej od mk4 czy od mk3), elektryka, zawieszenie itp itd.
Pozdrawiam i dziękuję
Jakie są różnice między tymi modelami - oczywiście nie licząc struktury deski, frontu, przeniesieniu blachy z klapy na zderzak. Bardziej niż wygląd chodzi mi o sprawy techniczne - silniki (czy jest bardziej od mk4 czy od mk3), elektryka, zawieszenie itp itd.
Pozdrawiam i dziękuję
- MIMIK144
- Użytkownik
- Kontakt:
Jedynie deska rozdzelcza jest w fajnej chropowatej strukturze, a tak po za tym, to on niczym, ale to doslownie niczym sie nie rozni
W niektorych bazach z czesciami, nawet nie pisze, ze to mk3.5 tylko mk3.
Moim zdaniem VW za bardzo sie nie wysililo, przy jego produkcji, mogliby chociaz zrobic rozstaw 5x100, a tu nadal 4x100...
Jak cos to pytaj, bo mam wlasnie takiego mk3.5
W niektorych bazach z czesciami, nawet nie pisze, ze to mk3.5 tylko mk3.
Moim zdaniem VW za bardzo sie nie wysililo, przy jego produkcji, mogliby chociaz zrobic rozstaw 5x100, a tu nadal 4x100...
Jak cos to pytaj, bo mam wlasnie takiego mk3.5
Witam nie chce zakładać nowego tematu a mam takie pytanie, oglądając golfa 3.5 naszedł mnie pomysł czy takie przód nie dało by rady zrobić w mkIII?? bardziej podoba mi się przód od mkIv natomiast tył wolę mkIII. błotniki były by raczej do wymiany?? lampy gril i maska wiadomo zderzak przedni będzie pasował p&P?? czy trzeba będzie przerabiać?? spryskiwacze?? są schowane bo na masce ich nie ma więc i czy lepie modzić i samemu je schować pod maskę czy cały ten plastik wymienić??
MK 3.5 a MK 3 - różnice
Wie ktos czy blotnik od zwyklego golfa 3 pasuje do mk3 cabrio?
Na allegro sa zamiennika do zwyklej 3-ki i jest napisane ze pasuje tez do cabrio?
Poszukuje blotnika lewego i nie moge znalezc. Uzywki na allegro w niezbyt przystepnych cenach.
Na allegro sa zamiennika do zwyklej 3-ki i jest napisane ze pasuje tez do cabrio?
Poszukuje blotnika lewego i nie moge znalezc. Uzywki na allegro w niezbyt przystepnych cenach.