Tu się witamy
Mi się udało zgubić aparat na rowerze niestety, więc szukam drugiego, albo tego samego nawet...
Co do roweru, to wychodzi na to, że to naprawdę świetny cabrio...
Z niepokojem myślę, co będzie, jak już będę mógł sobie pomykać na 4 kołach - kasa za litr to już nie na moje zdrowie, a dlaczego mamy się tak denerwować?
Posiadanie zbiornika gazu i/lub sprzętu wzmacniającego praktycznie eliminuje bagażnik, ciekawe jak sobie inni radzą..
Co do roweru, to wychodzi na to, że to naprawdę świetny cabrio...
Z niepokojem myślę, co będzie, jak już będę mógł sobie pomykać na 4 kołach - kasa za litr to już nie na moje zdrowie, a dlaczego mamy się tak denerwować?
Posiadanie zbiornika gazu i/lub sprzętu wzmacniającego praktycznie eliminuje bagażnik, ciekawe jak sobie inni radzą..
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
- Meehoo
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam wszystkich .
Jestem właścicielem Golfika Cabrio 1 od 2 tygodni. To mój pierwszy samochodzik marki VW, więc pewnie was troszke pomęczę głupimi pytaniami . Jeszcze niezarejestrowany i do wiosenki tak pozostanie. Sprowadzony świeżo z Holandii. Jego wygląd zewnętrzny mnie na razie zadowala, ale oglądając niektóre cudeńka od razu zachciewa się coś w nim pokombinować .
Zdjęcia robiłem telefonem, ale chyba wszystko widać. Niestety zapomniałem aparatu na sesję zdjęciową
Golfik stoi w Lublinie, ja studiuję w Wawie, więc na codzień zostają mi tylko zdjęcia .
Brud z niego zniknie w najbliższym czasie . Na razie z braku czasu nie planuję rozkładania go na części pierwsze jak niektórzy .
@smokatsu84
Trzeba się troche namęczyć z tymi fotkami. Radzę użyć stronki
http://www.imageshack.us/
Pozdrawiam
Jestem właścicielem Golfika Cabrio 1 od 2 tygodni. To mój pierwszy samochodzik marki VW, więc pewnie was troszke pomęczę głupimi pytaniami . Jeszcze niezarejestrowany i do wiosenki tak pozostanie. Sprowadzony świeżo z Holandii. Jego wygląd zewnętrzny mnie na razie zadowala, ale oglądając niektóre cudeńka od razu zachciewa się coś w nim pokombinować .
Zdjęcia robiłem telefonem, ale chyba wszystko widać. Niestety zapomniałem aparatu na sesję zdjęciową
Golfik stoi w Lublinie, ja studiuję w Wawie, więc na codzień zostają mi tylko zdjęcia .
Brud z niego zniknie w najbliższym czasie . Na razie z braku czasu nie planuję rozkładania go na części pierwsze jak niektórzy .
@smokatsu84
Trzeba się troche namęczyć z tymi fotkami. Radzę użyć stronki
http://www.imageshack.us/
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr lis 16, 2005 20:12 przez Meehoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- MiSiEk-cabrio
- Nowicjusz
- Kontakt:
Siemanko Wszystkim Maniakom Golfa Cabrio. Mam naimie Michał, jestem z Płocka i jeżdze Golfem I Cabrio 93' 1,8 po Tuningu wizualnym. Ze względu że dopiero dziś sie zarejestrowałem niewiem jeszcze jak sie poruszać po forum (kwestia czasu).
Niewiem jak sie dodaje fotki bo chętnie bym Wam pokazał moją ciężką pracę.
Jeśli ktoś może mi wyjaśnić jak dodać wotkę to będe wdzięczny.
Pozdrawiam wszystkich.
Niewiem jak sie dodaje fotki bo chętnie bym Wam pokazał moją ciężką pracę.
Jeśli ktoś może mi wyjaśnić jak dodać wotkę to będe wdzięczny.
Pozdrawiam wszystkich.
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
O wstawianiu zdjęć jest tutaj temat: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=11655
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Witam Wszystkich!
Mam na imię Paweł, ale od przedszkola (to już grubo ponad 30 lat) mówią do mnie "Czoper". Niestety taki login jest już zajęty na forum - będę zatem Moonbrakerem.
Mieszkam w Krakowie (od roku w zasadzie pod Krakowem) i NIE MAM jeszcze Golfa Cabrio. Jutro jadę odlądać (1987, silnik 1.8, gaźnik) - liczę, że będzie OK! Jeśli nie - decyzja już zapadła - znajdę następnego!
I od razu: są rzeczy, na które przede wszystkim powinienem zwrócić uwagę przed zakupem?
Ściskam.
Mam na imię Paweł, ale od przedszkola (to już grubo ponad 30 lat) mówią do mnie "Czoper". Niestety taki login jest już zajęty na forum - będę zatem Moonbrakerem.
Mieszkam w Krakowie (od roku w zasadzie pod Krakowem) i NIE MAM jeszcze Golfa Cabrio. Jutro jadę odlądać (1987, silnik 1.8, gaźnik) - liczę, że będzie OK! Jeśli nie - decyzja już zapadła - znajdę następnego!
I od razu: są rzeczy, na które przede wszystkim powinienem zwrócić uwagę przed zakupem?
Ściskam.