Witam
Posiadam golfa mk1 cabrio z 89 roku i dwa lata temu zostalo wymieniane poszycie dachu. Nie jest nigdzie pociete lub cos w tym stylu...jest juz tylko lekko wyplowiale od slonca. Ostatnio jadac w ostra ulewe zaczelo mi kapac z przodu przy tych klamkach do zabezpieczania dachu. Przy hamowaniu to juz doslownie lal sie strumien wody Dodam ze ulewa byla naprawde mocna. Teraz moje pytanie czy jakies impregnaty dostepne na allegro pomoga mi czy moze jest jakas inna przyczyna?? A moze to normalka ze ten dach tak przecieka Czy sa jeszcze gdzies dostepne uszczelki do cabrio czy trzeba samemu cos kombinowac??
Przeciekajacy dach:(
Re: Przeciekajacy dach:(
zelgel pisze:Witam
Posiadam golfa mk1 cabrio z 89 roku i dwa lata temu zostalo wymieniane poszycie dachu. Nie jest nigdzie pociete lub cos w tym stylu...jest juz tylko lekko wyplowiale od slonca. Ostatnio jadac w ostra ulewe zaczelo mi kapac z przodu przy tych klamkach do zabezpieczania dachu. Przy hamowaniu to juz doslownie lal sie strumien wody Dodam ze ulewa byla naprawde mocna. Teraz moje pytanie czy jakies impregnaty dostepne na allegro pomoga mi czy moze jest jakas inna przyczyna?? A moze to normalka ze ten dach tak przecieka Czy sa jeszcze gdzies dostepne uszczelki do cabrio czy trzeba samemu cos kombinowac??
No własnie, kurcze widze, ze mamy ten sam problem mi tez cieknie w tym miesjcu. Uszczelki nam juz nie trzymaaja. Tylko co teraz robic ??? :(:(:(
widzę chłopaki, że tego typu przecieki w mk1 cabrio to norma! Mam ten sam problem. Na allegro gościu sprzedawał poszycia do cabrio zadzwoniłem do niego i zapytałem o uszczelki gość spoko, powiedział że nie ma problemu, że dostępne są do ściągnięcia całe komplety uszczelek. Tylko sprawa się deczko rypła bo aukcja została zakończona a ja nie zapisałem numeru do gościa i czekam aż wystawi jeszcze raz aukcje Jak znajdę to dam znać