Witajcie.
Przedstawiam mój pierwszy projekt: prawie ukończone lupo. Miałam dwa podejścia z nim... Oto krótka historia:
Model został rozebrany oraz pozbył się farby:
Wnęki na tablice rej zostały zamaskowane, tak jak kierunki.
Lupo dostało matowy biały kolor z czarnym dachem i czarnymi felgami.
Wyszło dosyć "zabawkowo" no i trochę go zalałam...
Postał jakiś tydzień i zabrałam się za niego od nowa...
Lupo w prezencie dostał nowy krwisty czerwony lakier oraz nowe felgi, z malowania jestem bardzo zadowolona, oto efekty:
tak lupo wygląda na bbs rs bez malowanych rotorów:
A tutaj z pomalowanymi rotorami :
Grill zrobiłam sama ze styrenu.
Są także czarne wkłady lamp. klosze chcę natomiast zrobić od nowa ponieważ te są... nieciekawe... być może uda mi się je odwzorować tak aby wyglądały realniej.
Aha... szyby są ustawione "normalnie" nie jak to normalnie w takim modelu od środka montowane...
Zdjęcia nowe po świętach planuję.
Pozdrawiam
Joanna
VW Lupo 1:24
VW Lupo 1:24
No Asia Witaj. Dobrze, że je w końcu pokazałaś. Wszystko est bardzo ładne, tylko ssą mnie 3 rzeczy, mianowicie:
-odpryski od wewnętrznej strony słupka A po stronie kierowcy
-widoczne wgłębienie po znaczku nad grillem
-PL nad przednim zderzakiem, na rogach jest krzywe troszkę, ale znam to ze swojego Lupo i wiem, że ciężko to naprawić, bo to metal
Jest spoko, oby tak dalej.
-PL nad przednim zderzakiem, na rogach jest krzywe troszkę, ale znam to ze swojego Lupo i wiem, że ciężko to naprawić, bo to metal
Re: VW Lupo 1:24
Witajkubcor pisze:No Asia Witaj. Dobrze, że je w końcu pokazałaś. Wszystko est bardzo ładne, tylko ssą mnie 3 rzeczy, mianowicie:
Tak rzeczywiście jest mały odprysk... nic nie zrobie teraz...
Grill faktycznie ma taką "wypustkę" raz, że mi się przełamał na pół, a dwa mały babol się tam dostał...
Ogólnie jestem zadowolona z niego ;] jeszcze te klosze muszę dorobić
Pozdrawiam