pięknie sie prezentuje
 pięknie sie prezentuje 
Wysłane z Sony Xperia Z1.
 pięknie sie prezentuje
 pięknie sie prezentuje 

Posiada ruchome zawieszenie, otwierany szyberdach lub sama osłona, otwieraną podłogę w bagażniku a w niej koło zapasowe, przesuwane przednie fotele!
 Posiada ruchome zawieszenie, otwierany szyberdach lub sama osłona, otwieraną podłogę w bagażniku a w niej koło zapasowe, przesuwane przednie fotele!   , miękkie wykończenie wnętrza i wiele ciekawych detali
 , miękkie wykończenie wnętrza i wiele ciekawych detali  Oto jak się prezentuje:
 Oto jak się prezentuje:

Tym razem wybór padł na GOLFA I L firmy Solido. Producent podaje, że jest to wersja CL z 1983 r. Wydaje mi się, że się myli ponieważ model wygląda na pierwszą serię Golfa z 1974 r. Posiada wąskie chromowane (czy niklowane) zderzaki, wąską lampę z tyłu, brak wycieraczki tylnej, tylko lusterko kierowcy no i pojedynczy licznik starego typu. Takie są moje spostrzeżenia. A co do samego modelu to fajnie, że jest to wersja pięcio drzwiowa i posiada ładny żółty kolorek
  Tym razem wybór padł na GOLFA I L firmy Solido. Producent podaje, że jest to wersja CL z 1983 r. Wydaje mi się, że się myli ponieważ model wygląda na pierwszą serię Golfa z 1974 r. Posiada wąskie chromowane (czy niklowane) zderzaki, wąską lampę z tyłu, brak wycieraczki tylnej, tylko lusterko kierowcy no i pojedynczy licznik starego typu. Takie są moje spostrzeżenia. A co do samego modelu to fajnie, że jest to wersja pięcio drzwiowa i posiada ładny żółty kolorek  Szkoda, że otwierają się tylko przednie drzwi i są ruchome koła wraz z kierownicą. Tradycyjnie kilka fotek:
 Szkoda, że otwierają się tylko przednie drzwi i są ruchome koła wraz z kierownicą. Tradycyjnie kilka fotek:

: viewtopic.php?f=87&t=527245" onclick="window.open(this.href);return false;
: viewtopic.php?f=87&t=527245" onclick="window.open(this.href);return false; 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości