[MK2] Lampy Jetta

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
m3tal
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: m3tal » ndz gru 17, 2006 22:09

po pierwsze, te pierwsze lampy to nie lampy główne, tylko halogeny w zderzak, gdyzy przypadkiem ktoś nie wiedział. po drugie, zależ w jakim stylu masz zrobione auto. jeśli seria albo jakieś lekkie modyfikacje, to weź tylko te halogeny w zderzak. jeśli masz zrobione auto bardziej kompleksowo i te drugie lampy by pasowały, to dozbieraj do tych drugich właśnie. albo kup jedne i drugie :D

Obrazek
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;

VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress

Wulkanizator - Psychopata

Awatar użytkownika
Smaczny
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Smaczny » ndz gru 17, 2006 22:19

m3tal pisze:po pierwsze, te pierwsze lampy to nie lampy główne, tylko halogeny w zderzak, gdyzy przypadkiem ktoś nie wiedział.
Zobacz mój post wyżej :)

FORD
Fix Or Repair Daily

Awatar użytkownika
Bomb_A
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Bomb_A » ndz gru 17, 2006 23:18

auto dopiero będzie się robić ;) więc zrobie tak kupie te soczewki (tylko nie wiem które srebrne w srodku czy czarne) do tego brewka i grill bez znaczka i myśle, że bedzie :bigok: na tył natomiast albo dam hella smoked albo claer red-white

Awatar użytkownika
m3tal
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: m3tal » wt gru 19, 2006 13:40

Bomb_A pisze:auto dopiero będzie się robić ;) więc zrobie tak kupie te soczewki (tylko nie wiem które srebrne w srodku czy czarne) do tego brewka i grill bez znaczka i myśle, że bedzie :bigok: na tył natomiast albo dam hella smoked albo claer red-white
wiesz... ja bym się raczej zastanowił nad Rallye frontem, z brewką i grillem bez znaczka. koszty podobne, ale efekt dużo lepszy. jeszcze nie widziałem w jettce nic lepszego niż rallye front. jeśli jednak soczewki, to z czarnym środkiem lampy, te srebrne to mi się jakoś tak z lampami tylnymi a'la lexus. a co do tyłu - ja bym się rozejrzał za szaro - czerwonymi clearami... ale czarno-czerwone GT Helli albo biało-czerwone cleary też spoko.
Smaczny pisze:m3tal napisał/a:
po pierwsze, te pierwsze lampy to nie lampy główne, tylko halogeny w zderzak, gdyzy przypadkiem ktoś nie wiedział.

Zobacz mój post wyżej :)
widziałem, tyle, że Ty nie napisałeś, że to konkretnie halogeny w zderzak. a ja chciałem to jakoś dokładnie wyjaśnić. :D

Obrazek

Awatar użytkownika
Bomb_A
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Bomb_A » wt gru 19, 2006 18:36

Ciekawe gdzie znajde rallye za taką kase. Nie ma nawet co marzyć. Właśnie zamowiłem u mentosa grill, brewkę i kierunki ;) Wie ktoś może ile bedzie kosztować dobranie farby i pomalowanie berwki ?

Moje zdjęcia

http://www.galeria-michalb.prv.pl/

Awatar użytkownika
m3tal
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: m3tal » śr gru 20, 2006 16:25

Bomb_A pisze:Wie ktoś może ile bedzie kosztować dobranie farby i pomalowanie berwki ?
zależy, u kogo to robisz... ale coś pomiędzy 50 - 100 zł powinno starczyć.

Obrazek

Awatar użytkownika
MateuszCHUDY
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: MateuszCHUDY » ndz gru 24, 2006 23:57

biało czerwone cleary i czarny środek w soczewkach gwint i duży rant = miodzio :bigok:

[ Dodano: 24 Gru 2006 22:59 ]
a to co pewien pan z naszego forum wymyślił :) http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=60

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”