[mk2]taka maska w moim mk2
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
[mk2]taka maska w moim mk2
Witam, zerknijcie prosze na furki ponizej i powiedzcie mi czy dobrym pomyslem jest zrobienie sobie takie maski czy moze zlym ??
moje auto
taka maska
szkoda psuc moje auto zwlaszcza ze niedawno bylo lakierowana, dlatego chce kupic sobie druga maske i wlasnie tak zrobic, pomysl zrodzil sie glownie nie dlatego ze podobaja mi sie te furki ponizej ale chcialbym zrobic u siebie cos innego z autem ciekawego, wiecie cos orginalnego czego nie kupisz w sklepie a i chcialbym to pozniej prysnac lakierem bedzie wygladac o tak:
kto jest za tym aby robic a kto nie i dlaczego ??
moje auto
taka maska
szkoda psuc moje auto zwlaszcza ze niedawno bylo lakierowana, dlatego chce kupic sobie druga maske i wlasnie tak zrobic, pomysl zrodzil sie glownie nie dlatego ze podobaja mi sie te furki ponizej ale chcialbym zrobic u siebie cos innego z autem ciekawego, wiecie cos orginalnego czego nie kupisz w sklepie a i chcialbym to pozniej prysnac lakierem bedzie wygladac o tak:
kto jest za tym aby robic a kto nie i dlaczego ??
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 15:26 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
- barteKKK03
- V.I.P.
Według mnie złym....
Sama maska nie zaakcentuje dobrze stylu auta w twoim przypadku bedzie sie odcinac... masz nowy ładny lakier, elementy plastikowe tez sa bardzo "wygledne" bo pomalowane i maska bedzie sie w "złym tonie".... jezeli byś wrzucił niepomalowane zderzaki i listwy a do tego bagaznik na dachu to OK bedzie to wygladac, ale według mnie w tej wersji twojego Mk2 bedzie lipowo
Sama maska nie zaakcentuje dobrze stylu auta w twoim przypadku bedzie sie odcinac... masz nowy ładny lakier, elementy plastikowe tez sa bardzo "wygledne" bo pomalowane i maska bedzie sie w "złym tonie".... jezeli byś wrzucił niepomalowane zderzaki i listwy a do tego bagaznik na dachu to OK bedzie to wygladac, ale według mnie w tej wersji twojego Mk2 bedzie lipowo
Ostatnio zmieniony czw paź 19, 2006 21:49 przez barteKKK03, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chmielu
- Kontakt:
Ja bym zostawił tak jak masz
No chyba, że zakupisz sobie jakąś drugą i będzie na podmiankę
Bo jak masz polakierowane auto to szkoda by było ruszać Twoją maskę
No chyba, że zakupisz sobie jakąś drugą i będzie na podmiankę
Bo jak masz polakierowane auto to szkoda by było ruszać Twoją maskę
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Sławekvwgolf
- Mały gagatek
- Kontakt:
- robal264
- Kontakt:
ludziska napisalem przecie wyzej ze chce kupic druga bo szkoda mi mojej swiezo pomalowanej
Poncek17 skoro mowisz ze widziales na zywo i efekt jest zarabisty to prawdopodobnie zrobie sobie taka maske, w planach mam jeszcze zderzaki z chromem wiec moze nie bedzie tak zle, a w razie czego zaloze ta co mam teraz
(nie obiecuje bo grilla tez mialem zmienic ale nie wyszlo )
teraz kwestia tylko tego czy pryskac to bezbarwnym lakierem??
bo ja bym prysnal szczerze mowiac nie powinno byc najgorzej jak radzicie??
ogolnie to poczekam jeszcze troche na wypowiedzi innych ale juz powoli zaczne sie rozgladac po szrotach
Poncek17 skoro mowisz ze widziales na zywo i efekt jest zarabisty to prawdopodobnie zrobie sobie taka maske, w planach mam jeszcze zderzaki z chromem wiec moze nie bedzie tak zle, a w razie czego zaloze ta co mam teraz
(nie obiecuje bo grilla tez mialem zmienic ale nie wyszlo )
teraz kwestia tylko tego czy pryskac to bezbarwnym lakierem??
bo ja bym prysnal szczerze mowiac nie powinno byc najgorzej jak radzicie??
ogolnie to poczekam jeszcze troche na wypowiedzi innych ale juz powoli zaczne sie rozgladac po szrotach