[mk2]Brewka na przednie lampy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[mk2]Brewka na przednie lampy
Witam,
wczoraj ogladalem reportaz na DSF ze zlotu VW w Reichu (nad jakims jeziorem, zabijcie mnie ale nie mam pamieci do nazwy) no i byl pokazywana golf2 z brewkami na przednie lampy do dwojki. Czy moge takie cos legalnie sobie zamontowac w aucie? Czy ktos z Was wie gdzie moge kupic taki gadzet??
wczoraj ogladalem reportaz na DSF ze zlotu VW w Reichu (nad jakims jeziorem, zabijcie mnie ale nie mam pamieci do nazwy) no i byl pokazywana golf2 z brewkami na przednie lampy do dwojki. Czy moge takie cos legalnie sobie zamontowac w aucie? Czy ktos z Was wie gdzie moge kupic taki gadzet??
.::deKrzychu::.
Sky's the limit!
Sky's the limit!
- barteKKK03
- V.I.P.
no przynajmniej nie ma za co sie czepiac... bo niewiem o co ... w takim razie bad look tez powinien byc zabrobiony..
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
- barteKKK03
- V.I.P.
Nie o to mi chodzilo..taka to sobie moge zalozyc. To wiem!
Golfik mial brewke ale mial jeszcze na lampach takie skosne brewki, cos co robilo go na wyglada bad look`a ale zupelnie nie bylo brewka bad look´owa.
Cos jak sie kupuje to pugow czy astr na swiatla. Dokladnie byl to skosny pasek jakiegos tworzywa na swiatlach.
Kurde, jakbym mial zdjecie to bym zaprezentowal ale nie moge nigdzie tego znalezc.
Wygladalo super wiec dlatego sie zastanawialem czy moglbym cos takiego zalozyc.
Wlasnie chodzi o niebieskich bo przyslania to gorna czesc lampy na jakims kawalku od 1cm do 2,5cm
Golfik mial brewke ale mial jeszcze na lampach takie skosne brewki, cos co robilo go na wyglada bad look`a ale zupelnie nie bylo brewka bad look´owa.
Cos jak sie kupuje to pugow czy astr na swiatla. Dokladnie byl to skosny pasek jakiegos tworzywa na swiatlach.
Kurde, jakbym mial zdjecie to bym zaprezentowal ale nie moge nigdzie tego znalezc.
Wygladalo super wiec dlatego sie zastanawialem czy moglbym cos takiego zalozyc.
Wlasnie chodzi o niebieskich bo przyslania to gorna czesc lampy na jakims kawalku od 1cm do 2,5cm
Ostatnio zmieniony ndz wrz 10, 2006 11:52 przez deKrzychu, łącznie zmieniany 1 raz.
Sky's the limit!
Sky's the limit!
Nie..bo to jest cala brewka.
Tam koles mial dodatkowo do zwyklej brewki nakladki na lampy przednie.
Wygladalo super. Bad look ale w werdji deluxe.
Ale zasalnialo lampy podobnie jak to zatem rozumiem ze za taka brewke niebiescy moga mi juz zabrac dowow??
Jak ktos ma DSF i moze zrzucic to niech sproboje to zgrac, program jest powtarzany w pasmie Reportage w srody lub w czwartki kolo 19.30
Jak tylko wyptarze gdzies w ramowce to napisze o ktorej i w jaki dzien.
Tam koles mial dodatkowo do zwyklej brewki nakladki na lampy przednie.
Wygladalo super. Bad look ale w werdji deluxe.
Ale zasalnialo lampy podobnie jak to zatem rozumiem ze za taka brewke niebiescy moga mi juz zabrac dowow??
Jak ktos ma DSF i moze zrzucic to niech sproboje to zgrac, program jest powtarzany w pasmie Reportage w srody lub w czwartki kolo 19.30
Jak tylko wyptarze gdzies w ramowce to napisze o ktorej i w jaki dzien.
Sky's the limit!
Sky's the limit!