Dodatkowe gniazdo zapalniczki

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Manofwar
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Manofwar » ndz kwie 17, 2016 16:55

Witam. Wpadłem na pomysł, żeby zamontować sobie dodatkowe gniazdo zapalniczki w swoim samochodzie (Golf 3 Kombi 1.9 diesel). W sieci znalazłem propozycje, żeby poprzecinać kable i rozdzielić złączkami WAGO. Udało się, ale - potrzebuję znaleźć taką ładowarkę, która by miała podwójny kabel (plus i masa?). Tutaj - https://www.youtube.com/watch?v=2IPYa2AWEhc" onclick="window.open(this.href);return false; facet na filmiku przedstawił taką właśnie, ale nie podał nazwy ani gdzie można kupić. Przeszukałem sieć i nie znalazłem (albo nie potrafiłem dobrze skonstruować pytania dla wujka google). Moje pytanie - czy gdzieś się spotkaliście z takimi ładowarkami, a jeżeli nie - to czy wiecie jakiego rodzaju trzeba użyć kabli, abym mógł sobie pociągnąć sam na tył samochodu i podłączył zwykłe gniazdo zapalniczki?

Manofwar
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Dodatkowe gniazdo zapalniczki

Post autor: Manofwar » śr kwie 20, 2016 22:50

No tak. Czasami trzeba przeczytać to co się myśli, żeby znaleźć błąd w rozumowaniu. Nie poszukuję ładowarki, tylko podwójnego gniazda zapalniczki :). Można zamknąć.

Awatar użytkownika
kacper13
Ma gadane
Ma gadane
Auto: Golf 3 .1,6 .93r .GL

Post autor: kacper13 » śr kwie 20, 2016 22:59

Nie pisz pod pod postem tylko edytuj . Będzie prościej mniej bałaganu. A takie gniazdo poszukaj w sklepie motoryzacyjnym bo kiedyś widziałem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”