Tak wiem, jest trochę tematów o zamienniku ale są po prostu stare.
Dokładnie chodzi o ten:
http://allegro.pl/zderzak-przedni-r32-l ... 66288.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakie opinie?
Na allegro widzę że ludzie kupują.
Zamiennik wygląda identycznie jak ori? Spotkałem się z opiniami że ori jest niższy - to prawda?
Jeśli to możliwe to poproszę o zdjęcia na samochodzie.
Znalezione w sieci, kolegi Kaczy
Jakiś taki - hmm, kwadratowy się wydaje? Co do samego spasowania wygląda b. dobrze.
Opinie o zamienniku zderzaka przedniego R32
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
-
- Forum Master
Opinie o zamienniku zderzaka przedniego R32
Co prawda nie mam styczności z tym zderzakiem ale.. wszystkim takim zamiennikom mówię nie. Przeważnie są problemy z sensownym spasowaniem. Pozostaje jeszcze kwestia kratek. Siatka trochę wiejskim tuningiem zalatuje. A na oryginalne kratki pewnie miejsca nie ma, tzn zaczepów. Podejrzewam, że wymiarowo też możne być lipa. Pomijam ze ori kratki też trochę kosztują.
Kolego radze Ci kup oryginał,często są w komplecie z kratkami. Wiem, że koło tysiaka trzeba dać. Ale co Ori to ori.
A i na przyszłość też będzie lepiej, przy sprzedaży auta bez problemu sprzedaż oryginalny zderzak osobno i kasa się zwróci a z podróbami jest później problem z odsprzedażą..
Kolego radze Ci kup oryginał,często są w komplecie z kratkami. Wiem, że koło tysiaka trzeba dać. Ale co Ori to ori.
A i na przyszłość też będzie lepiej, przy sprzedaży auta bez problemu sprzedaż oryginalny zderzak osobno i kasa się zwróci a z podróbami jest później problem z odsprzedażą..