[all VW] Karbonowa maska
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Robson86 mówie o wnętrzu auta, zważyłem potem wszystkie graty, sama kanapa 12 kg
potem podsufitka, tapicerka słupków x6, pasy z napinaczami x4 (mam szelki teraz), dwa fotele (teraz sa dużo lżejsze kubełki), zaślepki wszytkie z klapy tylnej,
zostały wykłądzina podłogowa, tapicerka drzwi i deska, czyli auta wygląda w miare seryjnie, przynajmniej jak sie nie patrzysz za siebie i do góry
potem podsufitka, tapicerka słupków x6, pasy z napinaczami x4 (mam szelki teraz), dwa fotele (teraz sa dużo lżejsze kubełki), zaślepki wszytkie z klapy tylnej,
zostały wykłądzina podłogowa, tapicerka drzwi i deska, czyli auta wygląda w miare seryjnie, przynajmniej jak sie nie patrzysz za siebie i do góry
- hermanix
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja widzialem na którychś targach ami w lipsku audi A3 od ABT i właśnie miało maskę z carbonu oraz dach ogólnie było w stylu german koloru białego i moim zdaniem było cudo biały kolorek z carbonem prezentował się super - niestety nie mam zdjęcia żadnego no ale dla chcącego nic trudnego. Dodam że było to A3 model 8P.
[b][size=150][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2152306#2152306]MOJA NIUNIA MKIII[/url]
[/size][/b]
[/size][/b]
Juz praktycznie kupilem tą maskę ale okazalo sie po zakupie ze maska jest tylko częsciowo z karbonu....dół jest z laminatu....ale to nie bylo najgorsze, jak zobaczylem te wieśniackie wloty powietrz to odpuścilem sobie temat lekko wqrwiony bo jak dzwonilem do nich przed sfinalizowaniem transakcji zapewniali mnie ze jest jak ori i cala z karbonu.znalezione na allegrol
http://allegro.pl/item427..._v_maxzone.html
Karbonowa maska GOLF 3 od v-maxzone (numer 427011023)
Cena Kup Teraz: 1 350,00 zł
Karbonowa maska do GOLF 3
-Super lekka maska z włókna węglowego, waga to zaledwie 13,5 kg.
-Carbon to największy HIT rynku tuningowego, który rewelacyjnie poprawi wygląd Twojego auta.
-Maska idealnie pasuje, jako zamiennik oryginalnej maski
Zdjęcie poglądowe !
Czas realizacji zamówienia to przeważnie kilka dni i tylko w wyjątkowych sytuacjach może wynieść do 14 dni
-Prezentowany tutaj produkt to zaledwie jeden z wielu podobnych w ofercie v-maxzone
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......