Zawsze można sie dogadac i zrobić np 10 sztuk albo z 20, w końcu jest tu troche urzytkowników a myśłe że to jest fajny pomysł no oczywiście podchodząca pod oryginał bo jakiejś hebelskiej nie chce jak jest wyzejSulecK pisze:Gdzies z pol roku temu gosc na vwzone sie reklamowal - 2000 pln
[all VW] Karbonowa maska
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Wiesz ja nie namawiam nikogo na naklejanie czegokolwiek. www.carbondesign.pl tam masz namiary zadzwon i pogadaj powiec co sie dowiedziales wiem ze na strone sa rowery ale maski tez robia.
[b]AST-garage.com elektromechanika pojazdowa, car-audio, zabezpieczenia... [/b]
- Robson
- Szalony Driver
- Kontakt:
Michu-HST, ja pytam sie was o opinie, co sądzicie o czymś takim, co przemawia za a co przeciw, nie mówie czy chwale sie ze to bede miał bo nie wiem czy mi to do szczęścia potrzebne, to jest czytsto teoretyczna dyskusja na ten temat, Golfik mi zdzewieje musze pomalować go a karbon to moze kiedyś ale bylo może
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1849665#1849665
- Robson
- Szalony Driver
- Kontakt:
no własnie, znając polskie realia to Ci antene połamią, ukradną wycieraczki i bez felunku możesz zostać którejś nocy, albo porysują Ci auto co gorsza, no i jat tu myślec o czymś fajnym do autaQuatro7 pisze:ale znajac polske to albo zajebią jak zobacza ze karbon albo połamią i tyle...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1849665#1849665
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Robson86 to czemu masz plastikową imitację bad-looka a nie przedłużona maske ? nie no żartuje,
w monstergarage tak robili a tam raczej po taniosci nie idą, choc nie mowie ze nie czasem ida na tandete, bo czesto jednak ida
taką maske trudno odróżnic od oryginalnego carbonu wiec do tandety jej raczej daleko, poza tym folia imitująca carbon za 150 euro to bardzo dużo wiec malowanie jest to zawsze jakaś alternatywa....no tylko przy malowaniu dochodzi taki czynnik jak umiejętnosci i pomysł lakiernika wiec efekt zalezy głównie od tego....żeby ładnie wyszedł to trzeba dobrze dobrac kolory i arkusz w drobną kratkę zamówić na folii transportowej zeby rowno ją nakleić....
w monstergarage tak robili a tam raczej po taniosci nie idą, choc nie mowie ze nie czasem ida na tandete, bo czesto jednak ida
taką maske trudno odróżnic od oryginalnego carbonu wiec do tandety jej raczej daleko, poza tym folia imitująca carbon za 150 euro to bardzo dużo wiec malowanie jest to zawsze jakaś alternatywa....no tylko przy malowaniu dochodzi taki czynnik jak umiejętnosci i pomysł lakiernika wiec efekt zalezy głównie od tego....żeby ładnie wyszedł to trzeba dobrze dobrac kolory i arkusz w drobną kratkę zamówić na folii transportowej zeby rowno ją nakleić....