poszukuję zarówek
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Re: poszukuję zarówek
Tylko ze na mokrym lepiej swieca Magalight no ale cos za cos.
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
Mogę prosić zdjęcie takie o ciemniejszej porze?vegetarrit20 pisze:Tungsram w wersji SportLight, dają białe światło w porównaniu z megalight. Posiadam już rok te sportlighty i sprawują się bardzo dobrze.
poszukuję zarówek
Chyba się zdecydowałem na takie.
http://allegro.pl/tungsram-h7-sportligh ... 20135.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Myślicie, że mogą być? Tragedii aż takiej nie będzie?
http://allegro.pl/tungsram-h7-sportligh ... 20135.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Myślicie, że mogą być? Tragedii aż takiej nie będzie?
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Az takiej nie bedzie. Cos podobnego do Philips BV czyli przy dobrej pogodzie moze byc, podczas deszczu srednio. Na pewno beda lepiej swiecily od Osram Cool Blue Hyper a gorzej od Osram NB/Tungsram Megalight
-
- Użytkownik
poszukuję zarówek
viewtopic.php?f=23&t=494332&start=84" onclick="window.open(this.href);return false; na dole w tym temacie osram cool blue.
Mialem Osram Cool Blue i po przesiadce na Osram NB roznica bardzo duza na korzysc NB. Swiatla teraz jest o wiele wiecej, jak kolega wyzej napisal w deszczu NB radza sobie bdb, zdecydowanie lepiej od Cool Blue
ALH + 216 + turbo ARL + FMIC + soft -> 162,5KM/344,2Nm
-
- Użytkownik
poszukuję zarówek
Lasyk, u mnie tak świecą, co prawda nie w golfie bo juz nie mam, ale efekt widać:
Tungsram Sportlight Bluish H7
Tungsram Sportlight Bluish H7
poszukuję zarówek
Zdecydowałem się na tungsramy. Będą jakoś w przyszłym tygodniu także pochwałę się wrażeniami. Tylko Panowie jakie postojówki do tego? Zwykle raczej nie mogą być. Kupić takie pod barwę światła żarówek?
-
- Użytkownik
poszukuję zarówek
Dobry wybór ja mam u siebie diody białe ledowe firmy Bosma o takie dokładnie: http://www.motochemia.pl/ledowe-zarowki ... -1148.html" onclick="window.open(this.href);return false;
poszukuję zarówek
Witajcie!
Tak jak napisałem kupiłem żarówki tungsramy. Pierwsze wrażenia oceniam jakbym w ogóle żarówek nie zmienił. Patrząc z bliska jest żółte światło. Może lekko mniej żółte, ale jednak są. Postojowek póki co nie mam żadnych, bo czekam aż kurier przyjdzie. Panowie czy one są takie żółte? Czy może klosz musi dostać temperatury żeby zmienił światło wewnątrz jakoś? Jeszcze bardziej nocą pójdę zobaczyć jak to wygląda. Ewentualnie dam zdjęcie. Co o tym myślicie?
Tak jak napisałem kupiłem żarówki tungsramy. Pierwsze wrażenia oceniam jakbym w ogóle żarówek nie zmienił. Patrząc z bliska jest żółte światło. Może lekko mniej żółte, ale jednak są. Postojowek póki co nie mam żadnych, bo czekam aż kurier przyjdzie. Panowie czy one są takie żółte? Czy może klosz musi dostać temperatury żeby zmienił światło wewnątrz jakoś? Jeszcze bardziej nocą pójdę zobaczyć jak to wygląda. Ewentualnie dam zdjęcie. Co o tym myślicie?
-
- Użytkownik
Zdjęcia jednak nie ukazują tego tak prawdziwie. Na zdjęciu jak widać są jasne.. Na jednym udało mi się ukazać ten bardziej żółty kolor. Czy to tat powinno być?
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Wpakuj w jedna lampe zwykla zarowke w druga Tungsram i sprawdz czy jest roznica po drugie to zarowka a nie xenon, jak zalezalo Ci tylko na barwie to bylo mowic, wtedy kupujesz Cool Blue Hyper lub inne niebieskie zarowki i masz barwe powiedzmy zblizona do xena, a ze nie maja homologacji i malo co widzisz to juz inna sprawa. Po trzecie i chyba najwazniejsze odpowiednie napiecie na zarowce, bez tego nawet najlepsza zarowka nie zaswieci jak powinna.