Wycinanie tylnej dokładki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam. W związku z tym, że trudno jest dostać tylną dokładkę do golfa z wycięciem na wydech jak V6 czy 4motion, dodatkowo różnice w mocowaniu wymagają lekkich przeróbek więc wpadł mi do głowy pewien pomysł. Może by tak zwykłą dokładkę po prostu dokładnie wyciąć szlifierką, później spiłować i zaokrąglić krawędzie, w końcu to tylko plastik.. Co o tym myślicie? Ktoś próbował coś takiego robić? Odpadają wszelkie problemy z mocowaniami. Pytam bo sam chcę wymienić oryginalny wydech na sportowy, z końcówkami na wprost więc muszę mieć wycięcie.
VW Golf MK3 TDI Pink Floyd 1Z++ 125KM/300Nm ---> VW Golf MK4 TDI Highline ARL (194KM 433Nm) Stage ---> ARL + GTB2060VKLR (247KM 508Nm) Stage ---> ARL + GTB2265VKLR + HF100 + Świątek + Big FMIC + Straight Pipe 3" = 320KM, 650Nm Stage: ---> Pewnie autokasacja
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=559688
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=559688
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
DjExit, tu Masz viewtopic.php?f=23&t=471818&start=70" onclick="window.open(this.href);return false;
Co prawda Bora ale o to Ci chodzi viewtopic.php?f=89&t=545151&start=42" onclick="window.open(this.href);return false;DjExit pisze:Ktoś próbował coś takiego robić?
Pytanie z innej beczki do tych, którzy już sobie wycięli dokładkę.
Zdjąć tylny zderzak czy na aucie wycinać?
Coś takiego próbować wycinać? Czy za mały otwór będzie? Zaznaczyłem czerwoną linią
Zdjąć tylny zderzak czy na aucie wycinać?
Coś takiego próbować wycinać? Czy za mały otwór będzie? Zaznaczyłem czerwoną linią
GTB...
- QQxQ
- V.A.G Podlasie
- Auto: Golf MK4
- Silnik: BUB
A pod co chcesz wycinać pod dwururkę jak w v6? To tak będzie za mały.A rzeźbienie zwykłej dokładki na v6
racja, odpuszczam temat, pomaluję dokładkę zderzaka w kolor auta i to będzie na tyle, albo ori dokładka v6 albo wcale
GTB...