Witam.
Wypatrzyłem coś takiego na aledrogo http://allegro.pl/okleiny-kokpitu-volks ... source=mlt" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy ktoś z was to montował i może coś powiedzieć? Odpowiedzi w stylu, że to szit lipa od osób które nie miały tego w rękach będą mało pomocne.
Cena jest ciekawa, dużo niższa niż komplet dekorów. Widziałem coś podobnego ale w drewnie u znajomka w beemce piątce starej i powiem wam, że byłem przekonany że to ori dekory, póki mi nie powiedział, że to okleina.
okleina pulpitu.
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- pawelek1z2
- Użytkownik
okleina pulpitu.
Nie miałem tej okleiny w rekach ale jak dla mnie to szkoda na to pieniędzy. I nie dlatego , że to lipa chińska czy coś. Dużo mniejszym kosztem można osiągnąć taki a nawet lepszy efekt. Na znanym portalu aukcyjnym szukasz sobie folię którą okleisz sobie dekory, jest dużo różnych rodzajów na pewno coś CI się spodoba. Przerabiałem temat u siebie ponieważ fabrycznie nie posiadałem dekorów a znalezienie w fajnym stanie i za dobrą monetę nie jest takie proste. Okleiłem folią szczotkowane aluminium i wyszło mega.
- pawelek1z2
- Użytkownik
okleina pulpitu.
mógłbyś jakieś foto podrzucić? ja osobiście obawiam się, czy manualnie podołabym obklejeniu tego folią z rolki. Mam cichą nadzieję, że gotowe elementy lepiej mi się uda podkleić.