Odbłyśnik wokół xenon wytarty co zrobić
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam. mam problem ponieważ musiałem rozkleić lampy i przed założeniem klosza chciałem przetrzeć odbłyśnik wokół soczewki . Była lekko zaparowana ponieważ była zmiana pomieszczeń . Do wytarcia wziołem szmatkę do okularów przetarłem delikatnie a tu wytarł sie wokół i co powdem jest że żarnik bije przez tą wytartą część . Co można teraz zrobić ? Da rade kupić cały nowy odbłyśnik ?
Wydaje mi sie ze nie kupisz nowego odblysnika...zostaje Ci regeneracja odblysnikow lub malowanie na czarny mat lamp.
Tylko że wytarła sie ta część co jest na nim soczewka . A tego raczej ludzie nie malują . A Zna ktoś firme która sie tym zajmuje i jak to cenowo wygląda ?
np: http://paaw.nazwa.pl/reg1/regeneracja-2/" onclick="window.open(this.href);return false; metalizacja próżniowa tworzyw sztucznych.
Sprzedam nową półkę nad radio
- Paviarotti
- Lord GTI
Wojtek159, zostaje Ci tylko regeneracja u gościa w linku powyżej. Szukałem długo i ciężko znaleźć gdzieś inną firmę która się tego podejmie. I pamiętaj, że zrobi Ci tylko jeśli farba jest oryginalna więc nic nie maluj 
I nawet po takiej regeneracji nie będzie to idealna jakość i mogą się pojawić pewne defekty pod wpływem ciepła.

I nawet po takiej regeneracji nie będzie to idealna jakość i mogą się pojawić pewne defekty pod wpływem ciepła.