Bora - lampy przód
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Bora - lampy przód
Mapeta się zapytaj może by ci ściągnął ale pewnie ich koszt pewnie podobny do xenonu :p
Re: Bora - lampy przód
Cena to akurat nie problem, bo mam ori ksenon do wymiany, a i jego koszty niskie nie są.Banita95 pisze:Mapeta się zapytaj może by ci ściągnął ale pewnie ich koszt pewnie podobny do xenonu :p
Dzięki, zapytam.
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Bora - lampy przód
Koniecznie chcesz takie lampy czy po prostu musisz coś kupić bo masz ori xenon uszkodzony?
Depo robi lampy na wzór ori xenonu i są jego wierną kopią w 100% (wiem bo też miałem ori xenon), sam takie kupiłem i polecam.
Depo robi lampy na wzór ori xenonu i są jego wierną kopią w 100% (wiem bo też miałem ori xenon), sam takie kupiłem i polecam.
Re: Bora - lampy przód
No właśnie Depo o których piszesz są dla mnie ostatecznością, szukam czegoś ładniejszego...MaciekV5 pisze:Koniecznie chcesz takie lampy czy po prostu musisz coś kupić bo masz ori xenon uszkodzony?