Reflektory DEPO czy Autopal?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam, planuję kupić dobrej jakości reflektory do golfa II. Koniecznie muszą być clear!
Planowałem kupić depo, bo Helli nie mogę nigdzie znaleźć w zjadliwej cenie (max 250zł za 2 sztuki).
Widzę, że dużo ludzi kupuje Autopale. Czemu? Bo są najtańsze, bo są dobre?
A może ktoś poleca co innego?
Planowałem kupić depo, bo Helli nie mogę nigdzie znaleźć w zjadliwej cenie (max 250zł za 2 sztuki).
Widzę, że dużo ludzi kupuje Autopale. Czemu? Bo są najtańsze, bo są dobre?
A może ktoś poleca co innego?
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Re: Reflektory DEPO czy Autopal?
Ja mam w mk2 i zadnych problemow. Z odblysnikami nic sie nie dzieje, a lampy kupione 6 lat temu.
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
daniel.wwe Autopale tak? Odbłyśniki dobrej jakości? Da się to dobrze wyregulować? Bo boję się kupić jakiś szajs i kasę marnować.
Są szklane chociaż?
Są szklane chociaż?
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Tak Autopale. Tak jak pisalem poki co odblysniki nie rdzewieja, nie robia sie matowe. Z regulacja nie mialem problemow. Jasne ze sa szklane.
Dla mnie cena/jakosc
Dla mnie cena/jakosc
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
Ja mam depo i jestem zadowoliny, a z żarówkami philipsa to super widoczność. Tyle ze ja kupiłem używane to niedużo więcej wyszło niż autopale.
Co do Autopali to miałem jedną lampe ale zwykłą, nie clear i poszedł odbłyśnik, ponieważ dostawała się woda, ale nie twierdze że są kiepskiej jakości, może akurat miałem jakąś wadliwą.
Co do Autopali to miałem jedną lampe ale zwykłą, nie clear i poszedł odbłyśnik, ponieważ dostawała się woda, ale nie twierdze że są kiepskiej jakości, może akurat miałem jakąś wadliwą.
Co się z nim stało? Zardzewiał, czy coś innego? Bo teraz te odbłyśniki jakby w ogóle były z folii jakiejś.
Kupiłem DEPO i wrzucę w nie Osram - Night Breakery
Kupiłem DEPO i wrzucę w nie Osram - Night Breakery
Ja kiedys w mk2 mialem Depo i niestety korozja je zlapala... wymienilem na Helle
ALH + 216 + turbo ARL + FMIC + soft -> 162,5KM/344,2Nm
Mojego autopala rdzrdza zlapala i takie bąble sie zrobily i odchodzilo sreberko.
- malutki1995
- Nowicjusz
Ja posiadam Autopale od jakiś 5 lat i nic się z nimi nie dzieje z żarówkami Osram Night Breaker Plus bardzo ładnie oświetlają drogę.