żartówki h4,h3
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
żartówki h4,h3
mam pytanie ,możecie mi polecić żarówki h4 i h3 miej więcej o równej barwie bo się zastanawiam co kupić ? . teraz tyle tego an rynku,że nie mogę się zdecydować . efekt żeby był zadowalający
żartówki h4,h3
O jaki efekt Ci chodzi? Żeby było kolorowo czy jak najlepsze oświetlenie drogi?
Mogę polecić tungsram megalight 90% lub 120%. Do Fabii 2 używam zawsze najzwyklejsze narvy h4 po 7-8 zł za sztukę i nie narzekam, oświetlają drogę bardzo dobrze.
Mogę polecić tungsram megalight 90% lub 120%. Do Fabii 2 używam zawsze najzwyklejsze narvy h4 po 7-8 zł za sztukę i nie narzekam, oświetlają drogę bardzo dobrze.
GTB...
żartówki h4,h3
Czyli jednak wolisz mniej widzieć ale żeby ładnej wyglądało.
W takim razie kup sobie żarówki narva range power white 4500k, używałem w oplu, czysta biel, w soczewce z daleka wyglądało jak xenon. Widoczność na nich była dobra, o ile w nocy nie padał spory deszcz
W takim razie kup sobie żarówki narva range power white 4500k, używałem w oplu, czysta biel, w soczewce z daleka wyglądało jak xenon. Widoczność na nich była dobra, o ile w nocy nie padał spory deszcz
GTB...
żartówki h4,h3
Myslalem nad kilkoma modelami philipsa . Bluevision diamonds colorvision czy tez kilka osramu
żartówki h4,h3
Też nad takimi myślałem.
Dla porównania razem z narvami kupiłem sobie osram cool blue intense, mają bodajże 4200k. Zalatywało lekka żółtym z daleka w soczewce.
Narva range power white zdecydowania lepsza biel, licz się tylko z tym, że narvy mają 4500k a to niezbyt legalne.
Dla porównania razem z narvami kupiłem sobie osram cool blue intense, mają bodajże 4200k. Zalatywało lekka żółtym z daleka w soczewce.
Narva range power white zdecydowania lepsza biel, licz się tylko z tym, że narvy mają 4500k a to niezbyt legalne.
GTB...
żartówki h4,h3
No tak ale philips wydaje fajne zarowki typu colorvision tylKo jak z efektem w tych zarowkach ? Uzywal ktos zaroWki typu rainbow
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT