Lampy przód Bora swap
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Lampy przód Bora swap
Potrzebuję informacji na temat lamp Europejskich i Angielskich marki Hella, które były montowane w Borach. Mowa oczywiście o lampach przednich. Po lekkiej stłuczce w obu lampach połamały mi się górne mocowania. Reszta lampy jest w idealnym stanie. I teraz moje pytanie. Czy będzie pasować i w ogóle czy się da wstawić mocowanie lampy z Anglika do Europejskich? Oczywiście sreberko które odbija światło przełożę swoje. Dodatkowo następne pytanie: czy mocowanie na 3 śruby, które trzyma halogen w dolnej części będzie pasować pod oryginalny kierunkowskaz, który również jest mocowany na 3 śruby?
Lampy przód Bora swap- pomoc.
Z tego co kiedyś ktoś mi mówił , lampy agola różnią sie tylko kątem padania światła , żeby to zmienić trzeba zmienić mechanizm regulacji kąta padania światła . Głowy nie daje. Jak cos to ma namiar na chłopak z forum , ma dwie lampy z angola za 50 zł komplet.
Ewentualnie przełożysz swoje bebechy , obudowa się nie różni. Lampy hella sie ładnie rozklejają.
Ewentualnie przełożysz swoje bebechy , obudowa się nie różni. Lampy hella sie ładnie rozklejają.
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
To namiar na kolegę możesz mi dać Od razu chciałbym zrobić też podwójny kierunkowskaz bo to chyba nie problem. Jak za grosze to chetnie bym wziął bo teraz lampy mam przymocowane dalej jak oryginał tylko że wkręty są bliżej lamy. Świecą normalnie itp
sam własnie w tej sprawie pisałem do niego.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=61214" onclick="window.open(this.href);return false;
napisz do kolegi
memberlist.php?mode=viewprofile&u=61214" onclick="window.open(this.href);return false;
napisz do kolegi
TOLEDO ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=562978" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki kolego ale chciałbym żeby jeszcze ktoś się wypowiedział. Żeby być pewnym na 100%.
Lampy przód Bora swap
Trzeba zmienic odblysniki na te z europejskich lamp bo mają odwrotnie poprowadzone linie odciecia co widac na pierwszy rzut oka.
Lampy przód Bora swap
Tak tak kolego. To oczywiście obowiązkowo.
Markk sprzedane. Może kiedyś przy okazji coś tanio się dorwie
Markk sprzedane. Może kiedyś przy okazji coś tanio się dorwie