clean look pod maską
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
clean look pod maską
Witam, na początek jako że jestem tu nowy chciałbym przywitać się serdecznie z forumowiczami Przybyłem na wasze forum gdyż dostałem od taty jego auto czyli Golfa 2 1.8 z 1987 roku. Dostałem od niego zadanie ze mam go wyszykować na dzisiejsze standardy ale bez dużych wydatków. Pierwsze o co mnie prosił to zrobienie właśnie tak zwanego clean look'a pod maską. I tu zaczyna się pytanie do was. Gdzie ukryć te baniaki z płynami, zbiornik wyrównawczy i akumulator? To mnie najbardziej ciekawi w tym wszystkim.. Prosił bym o wyjaśnienie gdzie to wszystko chować aby dalej był funkcjonalny dostęp do tego.
clean look pod maską
akumulator i bańke od spryskiwaczy możesz przenieść do kufra, trochę roboty głównie ze spryskiwaczem by było ale ja sam pewnie to będę robił na wiosnę, od biedy można zrobić jakąś puszkę z kwasówki ale to jednak kosztuje. zbiornik wyrównawczy to albo custom puszka albo chłodnica ze zbiornikiem(nie wiem z czego , trzeba poszukać). zbiornik na płyn hamulcowy - tutaj nie poszalejesz , co najwyżej możesz znaleźć pompę ham z króćcami i zamontować do tego customowe zbiorniczki od ścigacza , wyglądałoby to świetnie. pompa taka jest choiciażby w starym poczciwym 125p ale jak z dopasowaniem to nie wiem
kupię do MK2:
zderzak wąski z chromami w stanie dowolnym (może być z rozbitka ) na dawcę chromów
grill ori chrom na pojedyncze światłą
zderzak wąski z chromami w stanie dowolnym (może być z rozbitka ) na dawcę chromów
grill ori chrom na pojedyncze światłą
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT