Szablon nawiewu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Szablon nawiewu
Witam
Czy jest tu ktoś tak miły by pomóc mi znaleźć szablon nawiewu do Mk2 ? bo szukam szukam a nie mogę znaleźć ;/ bo chciałbym tchnąc w niego coś nowego i przy okazji odświeżyć mu środek a swojego starego nie zeskanuje bo jest połamany i padł skaner ;/
Czy jest tu ktoś tak miły by pomóc mi znaleźć szablon nawiewu do Mk2 ? bo szukam szukam a nie mogę znaleźć ;/ bo chciałbym tchnąc w niego coś nowego i przy okazji odświeżyć mu środek a swojego starego nie zeskanuje bo jest połamany i padł skaner ;/
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Szablon nawiewu
chodzi o szablon taki jak do zegarów tylko do nawiewu a dokładniej o te elementy gdzie jest wybór na co ma wiac i jak ciepło. mniej wiecej chodzi mi o to https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q= ... 3040325825" onclick="window.open(this.href);return false;
Szablon nawiewu
wiem ze tam jest tez zmieniona dioda ale ja mam połamane te szare elementy pod tym przezroczystym plastikiem.
Szablon nawiewu
Drukując szablon podobny do tego z linku nie osiągniesz takiego efektu ponieważ te nawiewy Indiglo są całkiem inaczej zbudowane. Widać to najlepiej na zdjęciu https://moman.pl/gfx/big/1351529730.1995.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; że podświetlenie jest "wbudowane" w ten druk. Tutaj jest temat o podświetleniu w MK2 viewtopic.php?f=14&t=46398
Szablon nawiewu
no wiem wiem.. ale niestety mam problem bo nie podświetla mi wql nawiewu, tzn wyjąłem wszystko i w miejsce gdzie powinna być żaróweczka włożyłem już kilka różnych i nic... bezpiecznik jest dobry.. nie wiem co teraz ;/ i mam jeszcze problem z lampka podsufitki bo rozłączyły się kabelki i nie wiem jak je podłączyć by świeciły wq nastawienia przełącznika. Jak podłącze to świeci jedynie na stałe...
Prosiłbym o pomoc
Prosiłbym o pomoc
-
- Użytkownik
Szablon nawiewu
poodginaj blaszki i kombinuj, nikt przez neta ci tego nie zrobi:)
z tego co wiem mk2 miały podświetlenie tych rzeczy, ale chyba bogate wersje
z tego co wiem mk2 miały podświetlenie tych rzeczy, ale chyba bogate wersje