dobór uszczelki do szyberdachu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
dobór uszczelki do szyberdachu
Witam zamontowałem szyberdach do golfa tylko nie wiem z jakiego auta on jest. Wymiary to ok. 740x370mm potrzebuje dobrać uszczelkę, nie wiecie może od czego może podejść lub gdzie znajdę info na ten temat?
Ostatnio zmieniony wt sie 13, 2013 20:17 przez Dexter18, łącznie zmieniany 1 raz.
szyberdach
To jest szyberdach uniwersalny? Jak ak to musisz szukać oznaczenia producenta. Jak to jest noname to może być problem i zostanie ci tylko szukać po wymiarze ale nawet jak wymiar będzie taki sam to może nie pasować. Dzwon po sklepach w okolicy czy maja jeszcze taki towar, bo ostatnio nie jest to chodliwy towar.
szyberdach
Wiem tylko tyle ze kiedyś był wymontowany z poloneza ale nie wiem czy polonezy miały szyberdach.
szyberdach
Były montowane fabrycznie, ale mógł być dołożony później. Zostaje ci tylko szukać po sklepach, idąc tropem tego poloneza, może jeszcze gdzieś, komuś leży na półce taka uszczelka.
szyberdach
na szyberdachu napisane jest bespo sun d yan moze mi ktoś pomoze znaleźć do niego uszczelke
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT