Ciemne wnętrze z jasnymi elementami ?

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

marcinosko
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marcinosko » ndz cze 23, 2013 15:21

Witam,
Jestem tu nowy, trafiłem do was szukając natchnienia na środek swojego golfika, z racji że odkleja mi się materiał od tej pianki na podsufitce jak i na boczkach postanowiłem że sobie wymienię, tylko nie wiem jak będzie wyglądać ciemna podsufitka ( czarna / szara ) z jasnymi elementami (rączki, światełka, osłony przeciwsłoneczne itd. ). Może ktoś ma zrobione tak u siebie albo ma jakieś zdjęcia czegoś takiego. Bo nie wiem czy iść w tym kierunku czy jednak pozostać przy jasnym. Prosił bym o wrzucenie, bo szukałem i znalazłem tylko jedno zdjęcie takie z którego i tak mało widać. Z góry dzięki za pomoc.

miskieusz
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy

Post autor: miskieusz » ndz cze 23, 2013 17:51

akurat trochę osób tak miało na pewno, bo to element przy robocie czarnego sufitu. Czarne elementy są mega drogie, więc jak nie znajdziesz to pomaluj spokojnie czarną farbą, bodajże boll w sprayu struktura do plastików i się trzyma bardzo dobrze:)
Za to czarny sufit i jasne elementy to raczej średnia opcja. Jak już to całość na czarno wal

marcinosko
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marcinosko » wt cze 25, 2013 06:28

To przemyślę jeszcze sprawę czy zostawać przy jasnym czy zmienić na ciemne. Jedyne co mnie przy malowaniu zastanawia to co z osłoną przeciwsłoneczną, ona jest tak zrobiona, że nie da się tego obkleić materiałem w miarę sensownie bez szycia, a malowanie tego materiału nie ciekawie może wyglądać.

miskieusz
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy

Post autor: miskieusz » wt cze 25, 2013 08:07

marcinosko, te idzie kupić z innej wersji ale też łatwo znaleźć nie będzie:)

Alladynek85
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Alladynek85 » wt cze 25, 2013 08:36

A w jakiej wersji, masz gdzieś zdjęcie czegoś takiego? Bo sam się zastanawiam nad taką zmianą

miskieusz
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy

Post autor: miskieusz » wt cze 25, 2013 09:24

były w mk4 25Jahre ale towar praktycznie nie istnieje;) poszukaj u ludzi w poszukiwaniu ciemnego sufitu i tam pytaj. Chyba od a3 pasuje? albo od a3 właśnie nie pasuje;) coś mi się obiło o jakiegoś golfa6? scirocco? nie pamiętam teraz:) ale malowanie tego nie wygląda najlepiej faktycznie

Awatar użytkownika
vw-Koni
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: vw-Koni » wt cze 25, 2013 11:00

nie moje auto nie moje fotki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
moim zdaniem lipa :D

marcinosko
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: marcinosko » śr cze 26, 2013 17:02

Faktycznie to nie ciekawie wygląda :/ spróbujemy coś wymyślić z obszyciem i przyklejeniem tego i jak coś wyjdzie to się pochwale tutaj :P tylko najpierw uporam się ze skrzynią :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”