Ciemne wnętrze z jasnymi elementami ?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
Witam,
Jestem tu nowy, trafiłem do was szukając natchnienia na środek swojego golfika, z racji że odkleja mi się materiał od tej pianki na podsufitce jak i na boczkach postanowiłem że sobie wymienię, tylko nie wiem jak będzie wyglądać ciemna podsufitka ( czarna / szara ) z jasnymi elementami (rączki, światełka, osłony przeciwsłoneczne itd. ). Może ktoś ma zrobione tak u siebie albo ma jakieś zdjęcia czegoś takiego. Bo nie wiem czy iść w tym kierunku czy jednak pozostać przy jasnym. Prosił bym o wrzucenie, bo szukałem i znalazłem tylko jedno zdjęcie takie z którego i tak mało widać. Z góry dzięki za pomoc.
Jestem tu nowy, trafiłem do was szukając natchnienia na środek swojego golfika, z racji że odkleja mi się materiał od tej pianki na podsufitce jak i na boczkach postanowiłem że sobie wymienię, tylko nie wiem jak będzie wyglądać ciemna podsufitka ( czarna / szara ) z jasnymi elementami (rączki, światełka, osłony przeciwsłoneczne itd. ). Może ktoś ma zrobione tak u siebie albo ma jakieś zdjęcia czegoś takiego. Bo nie wiem czy iść w tym kierunku czy jednak pozostać przy jasnym. Prosił bym o wrzucenie, bo szukałem i znalazłem tylko jedno zdjęcie takie z którego i tak mało widać. Z góry dzięki za pomoc.
akurat trochę osób tak miało na pewno, bo to element przy robocie czarnego sufitu. Czarne elementy są mega drogie, więc jak nie znajdziesz to pomaluj spokojnie czarną farbą, bodajże boll w sprayu struktura do plastików i się trzyma bardzo dobrze:)
Za to czarny sufit i jasne elementy to raczej średnia opcja. Jak już to całość na czarno wal
Za to czarny sufit i jasne elementy to raczej średnia opcja. Jak już to całość na czarno wal
-
- Nowicjusz
To przemyślę jeszcze sprawę czy zostawać przy jasnym czy zmienić na ciemne. Jedyne co mnie przy malowaniu zastanawia to co z osłoną przeciwsłoneczną, ona jest tak zrobiona, że nie da się tego obkleić materiałem w miarę sensownie bez szycia, a malowanie tego materiału nie ciekawie może wyglądać.
marcinosko, te idzie kupić z innej wersji ale też łatwo znaleźć nie będzie:)
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
A w jakiej wersji, masz gdzieś zdjęcie czegoś takiego? Bo sam się zastanawiam nad taką zmianą
były w mk4 25Jahre ale towar praktycznie nie istnieje;) poszukaj u ludzi w poszukiwaniu ciemnego sufitu i tam pytaj. Chyba od a3 pasuje? albo od a3 właśnie nie pasuje;) coś mi się obiło o jakiegoś golfa6? scirocco? nie pamiętam teraz:) ale malowanie tego nie wygląda najlepiej faktycznie
-
- Nowicjusz
Faktycznie to nie ciekawie wygląda :/ spróbujemy coś wymyślić z obszyciem i przyklejeniem tego i jak coś wyjdzie to się pochwale tutaj tylko najpierw uporam się ze skrzynią :/