Dokładki zderzaka - różnice

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

djrapid123
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: djrapid123 » pn kwie 08, 2013 19:22

Witam sedrecznie .
mam jedno pytanie , ostatnio miałem mały wypadek i złamał mi się hokej pod zderzak z przodu , kupiłem nowy i ...... nie pasuje ! jest za krótki z jednej i drugiej strony.
Czt ktoś ma informacje na tenmat tego czy jest różnica między zwykłym zderzakiem w golfie IV od golfa IV GTI?? jeśli tak to gdzie kupić i jaką dokładke?? z góry dzięki za odp

EDIT

GOLF IV GTI
1.9 TDI 115 km AJM

Shmatan
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: Shmatan » pn kwie 08, 2013 19:58

Dokładki są te same - jeżeli wziąłeś nówkę to może wydawać się za krótka (wielu użytkowników tak miało z dokładkami z v6), ale wystarczy umiejętnie ją wsadzać i wszystko pasuje

djrapid123
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: djrapid123 » pn kwie 08, 2013 21:13

to dziwne bardzo bo swoja wkładałem na wszystkie sposoby i zawsze było za krótko . no ale ok skoro tak to dzięki za odp;)

Shmatan
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: Shmatan » wt kwie 09, 2013 16:07

djrapid123, mi najlepiej wkłada się od środka - najpierw wbijam tak 20-30cm, potem dobijam młotkiem gumowym, i przesuwając się do końcówek zderzaka staram się maksymalnie odginać dokładkę i dobijać młotkiem (gumowym naturalnie). W tej chwili mam nie spasowaną, bo wydarłem ją na śniegu i założyłem "żeby była".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”