witam mam fajną myśl tylko nie wiem czy to będzie wszystko pasowało do golfa mk1 5d. Chciałbym mieć siedzenia kubełkowe ale nie rajdowe (normalne). Znalazłem coś podobnego do recaro
]
i do tego kanapa czarna w materiał boczki czarne deska do obszycia czarna, dywan czarny i bagażnik w czerni (łatwiej go dostać)
Dajcie swoje opinie bo nie chcę z wieśniaczyć auta
Czy będą pasowały?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Golf fotele
Jak chcesz takie coś wsadzić do mk1, to najpierw wywal z niego całkiem tapicerkę, usuń dywan, wsadź klatkę bezpieczeństwa, zainwestuj w hamulce a potem wsadź cholernie mocny silnik pod maskę.
Do czego ma pasować taki fotel? Do 30-letniego klasyka...nie bardzo.
Do czego ma pasować taki fotel? Do 30-letniego klasyka...nie bardzo.
- bibu26
- Mały gagatek
Golf fotele
OK pytałem się tylko
Ale jakie fotele można wsadzić żeby pasowały do klimatu i były wygodne ??
Próbuje się ustawić pod styl GTI
PS. Co do silnika to czeka naszykowany 1.8 16v i hamulce z vr6 ale stricte rajdówki nie chcę z niego zrobić bo niema to być do rajdów
Ale jakie fotele można wsadzić żeby pasowały do klimatu i były wygodne ??
Próbuje się ustawić pod styl GTI
PS. Co do silnika to czeka naszykowany 1.8 16v i hamulce z vr6 ale stricte rajdówki nie chcę z niego zrobić bo niema to być do rajdów
Golf MK1 82r http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=498193
Golf fotele
Taki fotel pociąga za sobą pasy szelkowe, największy idiotyzm to zostawić przelotki w oparciu puste. W wersji 5D oznacza to że albo montujesz na sztukę do podłogi, albo blokujesz dostęp do tylnej kanapy.
Jak już chcesz iść w coś wygodniejszego i pasującego do auta - Recaro, ale z epoki. Starszy model. Jeśli coś nowszego - to fotele z młodszej epoki, ale dalej kubeł a nie fotel z przelotkami na pasy. Do twojej czerwonej budy (jak już musisz zmieniać) będzie pasowało czerwone recaro z mk3. No nie będę pisał że najlepiej czerwona krata z mk1, ale wiem jaki to koszt.
Jak już chcesz iść w coś wygodniejszego i pasującego do auta - Recaro, ale z epoki. Starszy model. Jeśli coś nowszego - to fotele z młodszej epoki, ale dalej kubeł a nie fotel z przelotkami na pasy. Do twojej czerwonej budy (jak już musisz zmieniać) będzie pasowało czerwone recaro z mk3. No nie będę pisał że najlepiej czerwona krata z mk1, ale wiem jaki to koszt.