Kierunki EU w przedni zderzak US
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Aivars
- Użytkownik
Bardzo bym prosil o sprawdzone info na temat tego, czy da rade wpasowac przednie kierunkowskazy z wersji eu w zderzak us. Sam nie wiem czy kupic kierunki z wersji us, czy cos pomodzic z wersja europejska. Moze ktos juz stosowal taka przerobke? Czy kierunki z wersji eu i us roznia sie wymiarami, czy tylka ta blaszka boczna? (kierunek eu posiada jedna, a us dwie) Czy blenda eu i us jest taka sama? Prosze o szersze info na ten temat, bo nic dokladnego na ten temat nie znalazlem. Z gory dzieki, pozdro! 

ain't low enough.
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
nie różnią się wymiarami tylko mocowaniem , blaszkami i mocowaniem żarówkiAivars pisze:Moze ktos juz stosowal taka przerobke? Czy kierunki z wersji eu i us roznia sie wymiarami
Ja wpasowałem kierunek EU do zderzaka US

blenda US ma dłuższą blaszkęAivars pisze:Czy blenda eu i us jest taka sama?

MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ?? 
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<

Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
generalnie p&p nie pasuje, ale przy odrobinie druciarstwa wszystko sie da 

- Aivars
- Użytkownik
Dziekuje bardzo za odpowiedzi:) bede kombinowal, mysle, ze sie uda, jednak wolalem sie upewnic.
A jak ma sie sprawa z halogenami? Widzialem ze mocowanie trzeba zrobic na ich srubki, ale ksztalt maja taki sam? Ma ktos moze fotke jak wyglada halogen usa? Chodzi mi wlasnie o mocowanie, z czystej ciekawosci
A jak ma sie sprawa z halogenami? Widzialem ze mocowanie trzeba zrobic na ich srubki, ale ksztalt maja taki sam? Ma ktos moze fotke jak wyglada halogen usa? Chodzi mi wlasnie o mocowanie, z czystej ciekawosci

ain't low enough.