Chowana rejestracja
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Chowana rejestracja
Witam!
Obmyślam jak zrobić chowaną rejestrację w przedni zderzak w MK 3, zakupiłem siłowniki od zamka centralnego, ale one posiadają za mały skok, aby pokazać/schować rejestrację. Może ma ktoś jakiś patent na przekładnie lub jakąś dźwignię aby fajnie to wszystko działało?
Chowanie rejestracji chcę zrobić tylko dla względów estetycznych.
Obmyślam jak zrobić chowaną rejestrację w przedni zderzak w MK 3, zakupiłem siłowniki od zamka centralnego, ale one posiadają za mały skok, aby pokazać/schować rejestrację. Może ma ktoś jakiś patent na przekładnie lub jakąś dźwignię aby fajnie to wszystko działało?
Chowanie rejestracji chcę zrobić tylko dla względów estetycznych.
Chowana rejestracja
szukaj siłowników o wolniejszym zadziałaniu, płynnym, bo od centralnego to działają skokowo.. może od szyb jakichś..
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Chowana rejestracja
maciol,
Jak widzisz to nie dla zabawy z policją, tylko i wyłącznie aby lepiej na zlotach wyglądał oraz na postoju.Adrianao8 pisze:Chowanie rejestracji chcę zrobić tylko dla względów estetycznych.
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Chowana rejestracja
szczyku, w przypadku Mk IV patent wykonalny tylko w R32. W zwykłych wersjach nie ma miejsca pod zderzakiem
Chowana rejestracja
przy zwykłym zderzaku tez da rade to ogarnąć wystarczy trochę pomyśleć
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
Chowana rejestracja
pewnie ze da rade siłownik od centralnego starczy do mk3 .
Vento użytkownika vezet z vwozne
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vento użytkownika vezet z vwozne
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Chowana rejestracja
czhomik,
Wszystkie filmiki mam już obczajone, kilku ludzi z vwzone zapytanych o ten patent milczą...
Trzeba szukać rozwiązania samemu.
Wszystkie filmiki mam już obczajone, kilku ludzi z vwzone zapytanych o ten patent milczą...
Trzeba szukać rozwiązania samemu.
Chowana rejestracja
mysle ze silownik od centralnego ma za maly skok aby tak wywalic tablice trzeba szukac innego rozwiazania, a w zderzaku mkIV pewnie da sie, tylko ze trzeba troche rzezby
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Chowana rejestracja
szczyku, siłownik od centralnego wyskakuje po usunięciu dystansów na około 4-5 cm, czyli o połowe za mało...
Można pomyśleć o dźwigni, ale to już za dużo ...
Teraz na pierwszy rzut idzie silniczek od szyb.
Można pomyśleć o dźwigni, ale to już za dużo ...
Teraz na pierwszy rzut idzie silniczek od szyb.
Chowana rejestracja
silniczek od szyb jest za wolny, zauważ z jaką prędkością ta rejestracja (w obu przypadkach) pracuje kamerka z telefonu ledwo wyłapuje ruch w obie strony ja bym stawiał na jakiś siłownik elektromagnetyczny choć wysunięcie jest spore można wziąć pod uwagę że sporo hałasu jest wytwarzane podczas pracy i to także daje do myślenia