Malowanie Strukturą
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Malowanie Strukturą
Witam, szukam opinii na temat farby strukturalnej, gdyż mam zderzaki całe polakierowane oraz pełen pakiet GT, lecz chciałbym zrobić "góre" w strukturze. I teraz nasuwa mi się pytanie miał ktoś do czynienia z tą strukturą ? Jak z trwałością ? Jaki będzie efekt? Czy po prostu uważacie, że jest to nie warte zachodu i szukać zderzaków półlakierowanych ? Pozdrawiam
- Micjusz
- I LOVE GERMAN CARS
- Kontakt:
Malowanie Strukturą
Słuchaj ja malowałem strukturą grill i byłem zadowolony. Trwałość to zależy od warunków ale rok minął i nadal jako tako jest czarne. Jak byś chciał malować strukturą to musisz farbe zedrzeć do samego plastyku. Jak byś chciał to mam tylny zderzak cały nie malowany hehe
Było:
Golf II Fire&Ice 1991, MK3 1.8AAM - 1993, MK2 1.3NZ - 1991, BMW E34 2.8 - 1992
Jest:
Bora - 1999, ETZ 150 - 1991, Komar 2352 - 1979
Golf II Fire&Ice 1991, MK3 1.8AAM - 1993, MK2 1.3NZ - 1991, BMW E34 2.8 - 1992
Jest:
Bora - 1999, ETZ 150 - 1991, Komar 2352 - 1979
Malowanie Strukturą
struktura plastiku bolla jest dobta nic się z Nią nie dzieje nawet po roku. Jeżeli oczywiście dobrze przygotujesz powierzchnię
Re: Malowanie Strukturą
a matowa jest strasznie czy tak jak ori plastiki z połyskiem?Drivezonepl pisze:struktura plastiku bolla jest dobta
Malowanie Strukturą
Może nie tyle matowa co chropowata co podkładu to nie przypomina w ogóle można powiedzieć że ma strukturę podobną na zderzaku nielakierowanym
Malowanie Strukturą
Drivezonepl a kolor? bo ori zderzaki nie malowane delikatnie się błyszczą i właśnie o ten efekt mi chodzi, a jak narazie trafiam na totalnie matowe nie błyszczące sie.. a szukam tej jedynej
Malowanie Strukturą
W poniedziałek jadę do mojego guru po fender bara to Ci mogę pstryknąć fotę jak boll wygląda w realu. Duże rzeczy tym malowałem i oni malują i jest git (dokładki, listwy itd)
- maniek8855
- Forum Master
Malowanie Strukturą
Zamiast bolla kup dinitrol, zdecydowanie łepiej się trzyma powierzchni i sporo osób Ci to powie, ja malowałem tym i tym i dinitrol wygrywa