Niebieskie H4
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Niebieskie H4
Niewiem czy dobry dzial ale niewiedzialem gdzie to umiescic.
Chcialem zapytac czy takie biale jakakby czy niebieskawe zarowki H4 sa legalne? Bo kolega ma w mk3 tylko chyba H1albo H7 takie biale i fajnie swiecą ale policja sie czepia choc nic mu nie robia
Chcialem zapytac czy takie biale jakakby czy niebieskawe zarowki H4 sa legalne? Bo kolega ma w mk3 tylko chyba H1albo H7 takie biale i fajnie swiecą ale policja sie czepia choc nic mu nie robia
Niebieskie H4
Jeśli mają homologację są legalne. Co innego że są zazwyczaj fatalnej jakości, w nocy nic nie widać i potrafią jeszcze okopcić reflektor. Nie dotyczy to produktów markowych, ale w nich nie masz takiego efektu. Poczytaj testy - markowa żarówka dobrej jakości - około 1500 lumenów - chiński SuperWhite wynalazek Bottari - 400 lumenów.
-
- Forum Master
Re: Niebieskie H4
dodatkowo te niebieskie np.w deszczu w ogole sie nie sprawdzaja
Był Golf mk3 1.6 & 1.8...jest Passat B5FL 2.0AZM
Niebieskie H4
ale gdybym przykładowo kupił żarówki w sklepie za 20 zł mówie czysto teoretycznie i wpinam je to skąd mam wiedzieć czy maja homologacje czy nie po czym poznac , czy mam z jakimś dokumentem jeździć?
Niebieskie H4
Dexter18, co się spodziewasz za 20zł ? kupuj markowe produkty to będzie oki a na niebieskie żarówki to nikt nie da homologacji
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
- czarekcw
- kierownik kibla
Niebieskie H4
Toć na żarówce (kołnierzu) wybita jest homologacja...
Dexter18, ile masz lat żeby o takie głupoty się pytać. Nie miałeś nigdy żarówki samochodowej w ręku?
Dexter18, ile masz lat żeby o takie głupoty się pytać. Nie miałeś nigdy żarówki samochodowej w ręku?
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Niebieskie H4
Aha czyli na każdej zarówce jest takie coś. Dzięki za info.
Znalazłem żarówki stare które kiedyś mi się spaliły i pisało na nich coś typu NOT FOR USED IN EUROPE czyli chyba żeby nieuzywać w europie wydaje mi się że powodem było to ze były 90/100w a teraz mam takie 50/60 i na jednej jest wybite E1 a na innej mam chyba E11 czy E15.
Znalazłem żarówki stare które kiedyś mi się spaliły i pisało na nich coś typu NOT FOR USED IN EUROPE czyli chyba żeby nieuzywać w europie wydaje mi się że powodem było to ze były 90/100w a teraz mam takie 50/60 i na jednej jest wybite E1 a na innej mam chyba E11 czy E15.
Niebieskie H4
Radzę się przeprosić z google i poszukać info o homologacji.
Na tego typu żarówkach jak chcesz koniecznie możesz śmigać, tylko że to nie ma najmniejszego sensu.
Na tego typu żarówkach jak chcesz koniecznie możesz śmigać, tylko że to nie ma najmniejszego sensu.