Mój kolega ma pomysł obniżyć dach w swoim golfie mi to się nie widzi a wy co o tym sądzicie ??
A i mam takie pytanie czy ktoś wie gdzie robią szyby na zamówienie żeby były do obniżonego dachu ??
Obniżenie dachu
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Obniżenie dachu :)
to wyglada fajnie w takich zaokraglonych autach, np garbus i wogole amerykance stare, w kanciastym golfie juz rewelacji by nie było, no ale zalezy jak reszta zmian, jaki styl.
>>>>>White GL by Stary<<<<
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
W zasadzie cała masa hot rodów są po obniżeniu dachu, kanciaste furgonetki, pickupy. Amerykanie mają fantazję i nawet w Transporterze 'ogórku' utną dach. W sumie radykalna przeróbka - mniejsza funkcjonalność, masa roboty, a wynik - kwestia gustu. Dla mnie jakbym miał np kilka aut i niepotrzebną kasę - to może ew. bym się zdecydował. Ale dla jedynego auta, którym jeżdżę na codzień, czasem kogoś wioząc - raczej nie.
A tutaj vagowski przykład - new beetle ragster:
oraz coś starego kanciastego:
Jak widzicie - kwestia gustu...
A tutaj vagowski przykład - new beetle ragster:
oraz coś starego kanciastego:
Jak widzicie - kwestia gustu...
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
Takie cuś to bardziej na wystawy i zloty. Jechac tym po zakupy i walić głową w dach na progach...Bezcenne.
Re: Obniżenie dachu :)
trzeba odpowiednio szyberdach umieścić i po problemieskaktus pisze:Takie cuś to bardziej na wystawy i zloty. Jechac tym po zakupy i walić głową w dach na progach...Bezcenne.