Zespawanie zderzaka przod/tyl z dokladka
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
No wlasnie. Mam pytanko takie jak w tytule. Czy ktos zespawywal juz moze dokladki dolne ze zderzakami przod/tyl ?? Bo szukalem, ale fotek nie znalazlem jak to moze wygladac. Bede lakierowal cale zderzaki i nie wiem czy przy okazji nie zrobic tego myku i zrobic doly zderzakow na gladko. Robil to ktos juz moze ?? Macie moze jakies fotki jak to wyglada ?? Mowa oczywiscie o calkiem seryjnych zderzakach i dokladkach.
Pozd
Pozd
MK IV AJM
Tylko czy jest sens ? Zaryjesz dokładką o krawężnik i po wszystkim a tak wymieniasz dokładkę i po sprawie...
- Kaktus_dj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
z przodu jest ryzyko zadarcia ale z tyłu też nad tym się zastanawiałem.. zderzak na gładko bez listw+ dokładka zespawana
kiedyś widziałem foto z USA jak znajdę to podrzucę
kiedyś widziałem foto z USA jak znajdę to podrzucę
Kiepskie rozwiązanie, MOIM ZDANIEM ani to estetyczne ani praktyczne. .
Re: Zespawanie zderzaka przod/tyl z dokladka
jak sie ma 4motion na seryjych laciach to jeszcze nie znalazlem kraweznika o ktory bym zachaczylskaktus pisze:Tylko czy jest sens ? Zaryjesz dokładką o krawężnik i po wszystkim a tak wymieniasz dokładkę i po sprawie...
MK IV AJM
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Dlaczego mialoby sie nie trzymac ?? Listwy zostawiam, bo akurat to mi sie podobaslaww pisze:Chce tak zrobic.Z tylu to by sie jakos trzymalo z przodu watpie.Tylni taki jest na allegro za 170.
MK IV AJM
fajna wieś z tego wyjdzie jak spawać to przód + tył i listwy boczne usunąć w innym przypadku wygląda beznadziejnie tak jak na foto powyżej
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
- macabra_
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
według mnie niespecjalnie to wygląda... oczywiście da radę, każdy plastikarz powinien to bez problemu ogarnąć ale pytanie czy jest sens
Na seryjkach może i tak, na glebie to można zahaczyć o kasztana.wojti2001 pisze:jak sie ma 4motion na seryjych laciach to jeszcze nie znalazlem kraweznika o ktory bym zachaczylskaktus pisze:Tylko czy jest sens ? Zaryjesz dokładką o krawężnik i po wszystkim a tak wymieniasz dokładkę i po sprawie...
- Kaktus_dj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mi sie widzi to, ale zostawilem kumplowi w zakladzie CA auto.Podjazd kilka stopni polamal hokej.Ja tez go kilka razy wsadzalem, gleby mega nie mam jakies -43mm.Na tych pieknych drogach nie widze sensu.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Czarne listwy na drzwiach robią robote
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
witam panowie odgrzeje kotleta czy ktos z waz zrobil te zderzaczki tak jak mowil? zakupilem dzis taki oto kpl.. mi sie podobaja;) tylko wlasnie ciekawe ile zderzak przod wytrzymie:) mam pewnien plan co do tego tablice rej dam tak nisko ze najpierw bede ja slyszal a potem zderzak:) jak panowie sobie poradzili z tym problemem ? link do moich zdesiów:
http://olx.pl/oferta/zderzaki-na-gladko ... cb9ef7f92d" onclick="window.open(this.href);return false;
http://olx.pl/oferta/zderzaki-na-gladko ... cb9ef7f92d" onclick="window.open(this.href);return false;
Był mk2 potem mk3 potem mk2 teraz mk4 :D