Lusterka zewnetrzne w jaki pomalować kolor
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam Was. mam golfa IV w kolorze LC9Z (czarna perła) i zakupiłem lusterko pasażera od wersji angielskiej i nie chce kupować specjalnie tej farby żeby pomalować je pod kolor auta wiec wpadlem na pomysł ze pomaluje je jak i lusterko kierowcy w inny kolor. myslalem nad bialbym matem, czarnym matem lub srebrnym. co o tym myslicie? jakby to wygladalo? moze ktos widzial juz cos podobnego? czekam na pomysly z waszej strony.
Myślę że całkiem fajnie może to wyglądać jeżeli masz jeszcze jakieś akcenty na aucie w tym kolorze. Z tych co podałeś zrobiłbym biały mat
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
- yatering
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Lusterka zewnetrzne w jaki pomalować kolor
widzialem golfera z lusterkami i grillem w czarnym macie i wyglada to bardzo fajnie- sam chce tak zrobic. tyle ze ja mam sreberko- wiec czarny mat bedzie sie fajnie wyroznial. Skoro Ty masz czarna perle...to dodatki fajnie jak by byly kontrastujace- wiec w tym przypadku tez bym sie zastanowil nad bialym matem
wlasnie ten bialy mat tez do mnie najbardziej przemawia chociaz czarny mat nie jest tez glupim pomyslem. tylko w przypadku bialego trzeba bedzie pomalowac grill.
Hmm całkiem dobra myśl, tez mam czarny i muszę to przetestować Dobrze by było jeszcze coś z tyłu zaakcentować na biało hmm lotkę ? Ewentualnie jakiegoś sticker'a
Moim zdaniem do czarnej perły tylko czarny połysk/perła - białego matu nie będziesz w stanie utrzymać
kolega wyzej ma w sumie racje, bialy ciezko utrzymac przy takim kolorze. ale pomalowalem juz lusterka farba strukturalna koloru czarnego i wyglada to bardzo fajnie bo farba tak jest w czarnym macie