Długo myślałem nad czymś takim... nie ma problemu z wkręceniem tego,wchodzi normalnie czy trzeba pokombinować?Pawel2019K2 pisze:Dowiedziałem się ze gałka zmiany biegów z mieszkiem tez podejdzie do mk3 z mk4
Jakie cześci psauja do Mk3 z Mk4?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Re: Jakie cześci psauja do Mk3 z Mk4?
Raynor187, bez problemu, tylko musisz się zaopatrzyć w opaskę metalową zaciskową żeby zacisnąć gałkę na drążku, na wszelki wypadek gdyby oryginalna nie chciała dalej współpracować
u mnie w temacie gdzieś na początku masz foto jak to wygląda
u mnie w temacie gdzieś na początku masz foto jak to wygląda
Okej w takim razie myśle że z czasem sobie takie cudo sprawie Dzięki za porade
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
http://fotem.pl/show/full/a6ac8cb28ec099f7bcf873b70d40
decha siedzi. boczki najlepiej jest zwęzyć żeby nie ściskały deski, jedno co boli to panele głośnikowe. Trzeba ciąc pod skos deski i od strony kierowcy to nawet nie przeszkadza ale od strony pasażera po ucięciu nie można otworzyć schowka, trzeba nieco przydusić ten panel i dopiero idzie, albo otworzyć drzwi ale ja będe przerabiał te panele może pod dwa głośniki więc zrobię tak żeby pasowało
decha siedzi. boczki najlepiej jest zwęzyć żeby nie ściskały deski, jedno co boli to panele głośnikowe. Trzeba ciąc pod skos deski i od strony kierowcy to nawet nie przeszkadza ale od strony pasażera po ucięciu nie można otworzyć schowka, trzeba nieco przydusić ten panel i dopiero idzie, albo otworzyć drzwi ale ja będe przerabiał te panele może pod dwa głośniki więc zrobię tak żeby pasowało