Fotele + Kanapa i klima
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: bmw
- Kontakt:
Fotele + Kanapa i klima
Witam mam pytanie po tym jak już samochód jest mój u mechanika i robione są modyfikacje zostało mi jakieś część pieniędzy na wnętrze. Mam Passata b4 Kombi. Wiem że to forum golfa ale może bd w stanie mi pomóc. I tu nasuwa się pytanie czy kanapa tyla + siedzenia z Passata B5 ewentualnie B5 po liftingu Kombi będą pasować do mnie czy nie? Po prostu chce sobie poprawić komfort jazdy.
I pytanie nr 2 jeśli mam wersje bez klimatyzacji i zaplanowałem sobie wsadzić Climatronic to bd musiał coś zmieniać oprócz części do climatronica + tego Panelu czy coś jeszcze ? Dodam że mam te pokrętełka nawiewu ale to zwykłego
I pytanie nr 2 jeśli mam wersje bez klimatyzacji i zaplanowałem sobie wsadzić Climatronic to bd musiał coś zmieniać oprócz części do climatronica + tego Panelu czy coś jeszcze ? Dodam że mam te pokrętełka nawiewu ale to zwykłego
Fotele + Kanapa i klima
co do 1 podpunktu nie wiem czy nie obejdzie się bez rzeźby, a na drugie Ci odpowiem, że jeśli masz Climatronica od b3/b4/Mk3 to nie ma problemu (wszystkie graty przekładasz do swojego)
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Fotele + Kanapa i klima
Ok to ma być Climatronic z B4 ale muszę coś zmieniać czy podłączam wszystko i śmiga + uzupełnienie. A o co chodzi z tą rzeźbą ?? wiesz na oko to wygląda to samo myślę że z przednimi to nie bd problemu bo wbije się je w szyny tylko gorzej z tyłem
Fotele + Kanapa i klima
KLICHO, w mk4 musisz mieć panel, nagrzewnice, wiązkę + komplet pod maske (sprężarka, chłodnice, wentylatory, rurki) - nie wiem czy w b4 jest tak samo, ale jakiś obraz Ci to daje
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Fotele + Kanapa i klima
kolego ja nie mam mk4 tylko passata b4 i właśnie pytałem czy jeśli bym kupił ten cały komplet + panel bd jeszcze musiał coś w kablach grzebać?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Fotele + Kanapa i klima
KLICHO, nie wiem czy ktos robił ową rzeźbę z tapczanami 

OPEL - Ohne Power Ewig Letzter