Zderzak przedni Golf IV R32
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam Was, chciałbym kupić do swojej czworeczki zderzak przedni od Erki. Ceny orginalnego zderzaka nawet uzywanego powalaja. Orginał bardzo kusi ale dochodzi zdrowy rozsadek i pojawiaja sie watpliwosci. Jest duzy wybor zderzakow z ABS-u na allegro, ale jak jest z ich spasowaniem? Pytanie do osob ktore kupowaly takie zderzaki...od kogo najlepiej brac?
na tym forum raczej nie znajdziesz takich, którzy kupują te laminatowePytanie do osob ktore kupowaly takie zderzaki
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
Re: Zderzak przedni Golf IV R32
Bez przesady czytając tematy na forum, można znaleźć trochę osób które zakładały takie zderzaki. Tylko nie pisały nic na temat spasowania zderzaka.
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
witam kolegę
ja mam u siebie przedni z ABS-u wygląda jak oryginał pasuje jak oryginał jedynym problemem jest montaż oryginalnych kratek ale za pomocą małych czarnych wkrętów (pchełek) idzie to zrobić
dokładnie nie pamiętam u jakiego sprzedawcy kupowałem bo trochę czasu już minęło ale na bank na aledrogo (allegro)
ja mam u siebie przedni z ABS-u wygląda jak oryginał pasuje jak oryginał jedynym problemem jest montaż oryginalnych kratek ale za pomocą małych czarnych wkrętów (pchełek) idzie to zrobić
dokładnie nie pamiętam u jakiego sprzedawcy kupowałem bo trochę czasu już minęło ale na bank na aledrogo (allegro)