Postanowiłem sprawić mojemu golfikowi emblemat gt w grill.Oczywiście jedynym dawcą jest emblemat od golf GTI pozbywająć sie ostatniej litery mam to co chciałem no i nowe zaczepy trzeba wykąbinować.Znaczek pomalowany na czerwono schnie.
 Postanowiłem sprawić mojemu golfikowi emblemat gt w grill.Oczywiście jedynym dawcą jest emblemat od golf GTI pozbywająć sie ostatniej litery mam to co chciałem no i nowe zaczepy trzeba wykąbinować.Znaczek pomalowany na czerwono schnie.  Jutro postaram sie podesłać zdjęcia.Prosiłbym o waszą opinie
 Jutro postaram sie podesłać zdjęcia.Prosiłbym o waszą opinie   A oto fotka przed malowaniem
 A oto fotka przed malowaniem 

ma przyklejone na poksipol za obydwoma licerami śruby grubości 4 mm idące w kierunku chłodnicy tam za grillem blaszka z aluminium plus dwa otwory na wiadome śruby,skręcamy nakrętkami.Emblemat zapiera sie oo grill od zewnątrz a blaszka aluminiowa od wewnątrz,jedno i drugie nie widoczne a emblemat nie do ruszenia.Musi być turbo jak ja to mówie a nie tam uwaga bo odpadnie
 ma przyklejone na poksipol za obydwoma licerami śruby grubości 4 mm idące w kierunku chłodnicy tam za grillem blaszka z aluminium plus dwa otwory na wiadome śruby,skręcamy nakrętkami.Emblemat zapiera sie oo grill od zewnątrz a blaszka aluminiowa od wewnątrz,jedno i drugie nie widoczne a emblemat nie do ruszenia.Musi być turbo jak ja to mówie a nie tam uwaga bo odpadnie 

Po prostu nie podoba mi się przerobienie GTI na GT
 Po prostu nie podoba mi się przerobienie GTI na GT