[mk2] Elektryczne lustra co do czego?

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Awatar użytkownika
Czarson
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Czarson » czw cze 02, 2011 23:39

Witam,
szukałem po forum ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
mam taki problem, mam lusterka elektryczne z nie do końca pełna instalacją
pierwsze pytanie gdzie idzie ta wtyczka?? czy jeżeli nie miałem fab. takich lusterek to czy w mojej instalacji jest na to miejsce?? golf mk2 1990r
Obrazek

drugie pytanie czy te dwie wtyczki są do przedłużenia instalacji do prawego lusterka?? bo włąśnie nie mam tej drugiej cześci instalacji ;/;/ i z czym to się je który kabelek do czego?
ObrazekObrazek
bo z tych wtyczek idzie razem 9kabelków a do prawego lusterka potrzeba tylko 6kabelków

Proszę o pomoc i wytłumaczenie w bardzo zrozumiały sposób :pub:

co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania :)
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2

Awatar użytkownika
marcinek84
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

mk2 elektryczne lustra co do czego

Post autor: marcinek84 » pt cze 03, 2011 11:49

Według ETKI 1 wtyczka jest do prawego siłownika zamka centralnego. Zaś biała okrągła to kontynuacja wiązki na 2 stronę ta na 3 piny chyba do zasilania ale nie jestem pewien.

Pierwsza PNka na BLOSie? :)
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
maniek8855
Forum Master
Forum Master

Post autor: maniek8855 » pt cze 03, 2011 14:51

kup gotową wiązkę pasuje od passata b3, chyba,ze znajdziesz jakis dobry schemat to też dasz radę,ale tam do joy-ia lusterka trzeba mieć wtyczkę bo idzie duzo kabli i trzeba by mocno rzeżbić aby pasowało bez takiej wtyczki :bajer:

Awatar użytkownika
Czarson
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Re: [mk2] Elektryczne lustra co do czego?

Post autor: Czarson » pt cze 03, 2011 15:19

maniek8855 pisze:kup gotową wiązkę pasuje od passata b3, chyba,ze znajdziesz jakis dobry schemat to też dasz radę,ale tam do joy-ia lusterka trzeba mieć wtyczkę bo idzie duzo kabli i trzeba by mocno rzeżbić aby pasowało bez takiej wtyczki :bajer:

do joy-a do mam to wtyczkę, chodzi mi do czego sa aby te wtyczki, bo joya to mam z wtyczka

co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania :)
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”