Witam,
szukałem po forum ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
mam taki problem, mam lusterka elektryczne z nie do końca pełna instalacją
pierwsze pytanie gdzie idzie ta wtyczka?? czy jeżeli nie miałem fab. takich lusterek to czy w mojej instalacji jest na to miejsce?? golf mk2 1990r
drugie pytanie czy te dwie wtyczki są do przedłużenia instalacji do prawego lusterka?? bo włąśnie nie mam tej drugiej cześci instalacji ;/;/ i z czym to się je który kabelek do czego?
bo z tych wtyczek idzie razem 9kabelków a do prawego lusterka potrzeba tylko 6kabelków
Proszę o pomoc i wytłumaczenie w bardzo zrozumiały sposób
[mk2] Elektryczne lustra co do czego?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
mk2 elektryczne lustra co do czego
Według ETKI 1 wtyczka jest do prawego siłownika zamka centralnego. Zaś biała okrągła to kontynuacja wiązki na 2 stronę ta na 3 piny chyba do zasilania ale nie jestem pewien.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- maniek8855
- Forum Master
kup gotową wiązkę pasuje od passata b3, chyba,ze znajdziesz jakis dobry schemat to też dasz radę,ale tam do joy-ia lusterka trzeba mieć wtyczkę bo idzie duzo kabli i trzeba by mocno rzeżbić aby pasowało bez takiej wtyczki
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
Re: [mk2] Elektryczne lustra co do czego?
maniek8855 pisze:kup gotową wiązkę pasuje od passata b3, chyba,ze znajdziesz jakis dobry schemat to też dasz radę,ale tam do joy-ia lusterka trzeba mieć wtyczkę bo idzie duzo kabli i trzeba by mocno rzeżbić aby pasowało bez takiej wtyczki
do joy-a do mam to wtyczkę, chodzi mi do czego sa aby te wtyczki, bo joya to mam z wtyczka
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania