ile może kosztować malowanie przedniego i tylnego szerokiego zderzaka, brewki, listwy od grilla?
zderzaki góra czarny mat żeby wyglądał jak ori plastik (http://allegro.pl/boll-lakier-farba-spr ... 31124.html" onclick="window.open(this.href);return false;) dół pod kolor nadwozia...
[mk2] jaką drogę wybrać... co dalej
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
viewtopic.php?f=109&t=487008
VW Passat B5 3B byZATOX
AFN+, 141 KM 330 Nm,-30, Royal Green Mica, CA
Alpine CDA 117ri u-Dimension RM-V41 Morel Tempo 6 RE 10S4
VW Passat B5 3B byZATOX
AFN+, 141 KM 330 Nm,-30, Royal Green Mica, CA
Alpine CDA 117ri u-Dimension RM-V41 Morel Tempo 6 RE 10S4
Re: [mk2] jaką drogę wybrać... co dalej
Co masz do Retro ?Hankie pisze:A taki chyba klasyczniejszy german Mi ta koncepcja się (oprócz retro) bardzo podoba, darowałbym sobie tylko tą pojedynczą wycieraczkę i zastanowiłbym się nad tymi klarami (ale wycieraczki na pewno dwie).
Byle zachować umiar i nie doklejać potem chromowanych smoków i nie szastać ostatnio modnym sticker-bomb...
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
Źle sformowałem zdanie po prostu - sens miał być taki "koncepcja, która tak jak retro bardzo mi się podoba", źle dobrałem słowa
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
jestem za grilem na 4 lampy + czarny znaczek + czerwony pasek dookola grila + szeroki zderzak i tam halogeny
Sam tak mam
Sam tak mam
Re: [mk2] jaką drogę wybrać... co dalej
A to rozumimHankie pisze:Źle sformowałem zdanie po prostu - sens miał być taki "koncepcja, która tak jak retro bardzo mi się podoba", źle dobrałem słowa
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter