[MK2] jaka dokładka zderzaka przedniego
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Mały gagatek
Witam kolegów
niestety moja dokładka od GTI uległa całkowitemu zniszczeniu i musze kupić nową.
Dlatego też zwracam sie z pytaniem czy do szerokiego zderzaka podejdzie jakaś inna dokładka, od innego modelu lub marki.
jeśli mielibyście też zdjęcia to byłbym bardzo wdzięczny
niestety moja dokładka od GTI uległa całkowitemu zniszczeniu i musze kupić nową.
Dlatego też zwracam sie z pytaniem czy do szerokiego zderzaka podejdzie jakaś inna dokładka, od innego modelu lub marki.
jeśli mielibyście też zdjęcia to byłbym bardzo wdzięczny
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
ja do mk2 do pasowałem dokładkę z mk3 tą zwykła, troche było trzeba ją przyciąć i jest dobrze, ori z mk2 ta najszersza u mnie nie miała szans przez drogi itp więc założyłem od mk3 ale fotem nie mam
-
- Mały gagatek
dzieki matisim, ja nie mam takiej dużej gleby wiec szerszego coś by mi pasowało bardziej.
jak byś miał kiedyś jakieś fotki to możesz zapodac
czekam na inne sugestie
jak byś miał kiedyś jakieś fotki to możesz zapodac
czekam na inne sugestie
-
- Użytkownik
- Kontakt:
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Vol ... 7736,40141" onclick="window.open(this.href);return false; tutaj masz przykład tej z GTI
-
- Mały gagatek
InspektorKot, dzieki ale ja mam szerokie zderzaki
myślałem nad dokładkami z Toledo/ibiza/cordoba
co wy na to? ma ktoś zdjęcia golfów z innymi niż org dokładkami?
myślałem nad dokładkami z Toledo/ibiza/cordoba
co wy na to? ma ktoś zdjęcia golfów z innymi niż org dokładkami?
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
jak masz szerokie zderzaki to kup najszersza dokładke do mk2 u mapeta
-
- Użytkownik
- Kontakt:
bartekk-96, Sorki, na szybkiego czytałem To tak jak mówi matisim, Te szersze są fajne, Bo np z Mk III gti/Vr6 po przeróbkach też podejdzie, ale wg mnie nie wygląda to zbyt ładnie, widać,że takie na siłę dołożone. Od toledu czy cordoby może to ciekawie wyglądać
-
- Mały gagatek
matisim, poszukuje nowych inspiracji miałem od GTi teraz szukam czegoś innego, jak nie znajde to bedzie GTi bo ładna jest
Viriss, do golfa 3 wydaje mi sie ze po bokach nie bedzie to ładnie wygladało, w MKII zderzak schodzi do środka w MKIII jest bardziej na pionowo... ale też dzieki wielkie
InspektorKot,
Viriss, do golfa 3 wydaje mi sie ze po bokach nie bedzie to ładnie wygladało, w MKII zderzak schodzi do środka w MKIII jest bardziej na pionowo... ale też dzieki wielkie
InspektorKot,
Wystarczy trochę pokombinować i trochę chęci tak jak kolega wyżej pokazał jak coś znajdę innego to Ci wrzucę foto
Moje mk2 ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=453059" onclick="window.open(this.href);return false;