[MK3] Ładne lusterka do golfa 3
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Velthar
- Użytkownik
- Kontakt:
uuu bardzo ładne to z ocatvi ciekawe ile rzeźby z nimi jest? a o polo tu wyczytałem, że jakiś otwór w innym miejscu trzeba i przyciąć w jednym miejscu.
- Velthar
- Użytkownik
- Kontakt:
http://allegro.pl/nowe-lusterka-elektr- ... 52143.html" onclick="window.open(this.href);return false;
180 za sztukę full lusterka. a fajne są mało informacji odnośnie rzeźby i podłączenia.
180 za sztukę full lusterka. a fajne są mało informacji odnośnie rzeźby i podłączenia.
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
kolego do fulla to im troche brakuje, full mają: grzanie,el. regulacje i składanie, szkło fotochrom czy jakoś tak , kierunek i podświetlanie i nawet mają pamięć do ustawień fotela ale w mk3 jest to zbędne . jak chcesz full to 300zł za szt.trzeba liczyć bez gadania
- Velthar
- Użytkownik
- Kontakt:
Wiesz wystarczą mi takie jak moje czyli elektryczne i grzane kierunki to dodatkowy frykas teraz pozostaje się dowiedzieć ile roboty jest z dopasowaniem ich do MK3. Jak ktoś wie to niech napisze
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: [MK3] Ładne lusterka do golfa 3
Mam u siebie lusterka od Polo 6n2 lewe z pl wersji, prawe z anglika. Jest przy tym troche roboty, zeby to wstawić, no ale coś za coś. Na wiosne będę inaczej kombinował z mocowaniami bo nie są tak jak powinny być, wtedy zrobię jakaś fotoporadę
No i lusterka nie pasują idealnie do auta, są dłuższe, przez co od środka zasłaniają nieco więcej szyby, wystają poza wewnętrzny trójkąt, z zewnątrz natomiast dolna krawędz nie jest równoległa do lini drzwi, linia lusterka idzie pod lekkim kątem, ale nie jest to jakoś bardzo widoczne, mam zamiar wstawić tam jakaś czarną gumę na wiosne.
No i lusterka nie pasują idealnie do auta, są dłuższe, przez co od środka zasłaniają nieco więcej szyby, wystają poza wewnętrzny trójkąt, z zewnątrz natomiast dolna krawędz nie jest równoległa do lini drzwi, linia lusterka idzie pod lekkim kątem, ale nie jest to jakoś bardzo widoczne, mam zamiar wstawić tam jakaś czarną gumę na wiosne.
Na zakrętach mocno się trzymaj!
Co do tych lusterek z kierunkami. Kolega w Civic ma takie jakieś 2 lata. Straciły połysk a kierunki już nie działają.
witam
a co powiecia o lusterkach z mk4?
tak jak na zdięciu lewe jest krótkie i tak nie wiem zczy to ori czy przeróbka?
a może zdięcie jest tak zrobione żę wydaje się że są równe. co sądzicie o tym?
a co powiecia o lusterkach z mk4?
tak jak na zdięciu lewe jest krótkie i tak nie wiem zczy to ori czy przeróbka?
a może zdięcie jest tak zrobione żę wydaje się że są równe. co sądzicie o tym?
z mkIV nie pasuja....co najwyzej z mkIV cabrio ale bez przerobek sie nie obejdzie o czym bylo napisane kilka postow wczesniej
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
Lusterka z mk4 Cabrio tak samo mają większe trójkąty i od środka widać ich spód przez szybę. Dolna krawędź jednak pasuje bez problemów.
własnie chodzi mi o cabrio.pytanie jest takie :
czy występowały krótkie lewe lusterka tak jak prawe czy trzeba kombinować?
to że nie pasuje na trujkąt to wiem
czy występowały krótkie lewe lusterka tak jak prawe czy trzeba kombinować?
to że nie pasuje na trujkąt to wiem
Zobacz jakie są lusterka w wersji angielskiej mk4 cabrio. Czy lewe jest krótkie czy masz dwa duże.
widziałem też jak od lupo zakładają i efekt też był niezły pewnie wiąże się to z przeróbkami ale warto jeśli chce się być oryginalnym
mówicie mi po prostu Paweł
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;
było MK3, jest B5.5
viewtopic.php?f=91&t=509440" onclick="window.open(this.href);return false;