Lista części golf mkIV na bora front
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Siema wszystkim
Panowie potrzebuje konkretnej listy części jakie potrzebuje do zrobienia Bory fronta w golfie mkIV .
Panowie potrzebuje konkretnej listy części jakie potrzebuje do zrobienia Bory fronta w golfie mkIV .
Re: Lista części golf mkIV na bora front
Zderzak, błotniki, maska, grill, lampy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986907" onclick="window.open(this.href);return false;
szukanie zajęło mi 15 sekund
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1986907" onclick="window.open(this.href);return false;
szukanie zajęło mi 15 sekund
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
błotniki, maska, zderzak, grill i lampy. Pas przedni pasuje
kurcze Shmatan wyprzedziłeś mnie
kurcze Shmatan wyprzedziłeś mnie
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
Shmatan i Włodary88 wielkie dzięki za odpowiedz ... a jak myślicie srebrny golf 3d , 17 s-line , gwint i przód z bory fajnie się będzie prezentowało ??
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
to koło w takim rozmiarze nigdy nie będzie wyglądało, 18' na konkret glebie jest oksliwy pisze:17 s-line
bora front zależy jak zrobiony, jeśli z głową i smakiem to TAK, jeśli festy to NIE
Myślę bez fajerwerków czarne lampy i czarny grill ,autko będzie się wyróżniało i tak,gdyż mało tego w PLKonradzikIV pisze:bora front zależy jak zrobiony, jeśli z głową i smakiem to TAK, jeśli festy to NIE
widzialem takie kiedys na ebay.de, wygladalo beznadziejnie ale to kwestia gustu, kiedys ciezko bedzie sprzedac takie auto bo bedzie wiadomo ze byl dzwon
tak wyglada bardzo fajnie nic nie przesadzone wszystko dobrze dobrane
taka mentalnosc polakow, ale zawsze mozna sobie zostawic ori front i pozniej znowu zalozyczimnylech pisze:kiedys ciezko bedzie sprzedac takie auto bo bedzie wiadomo ze byl dzwon
a jak będzie przód z mkIV to nie bedzie widac ze był dzwon ...zimnylech pisze: kiedys ciezko bedzie sprzedac takie auto bo bedzie wiadomo ze byl dzwon
sliwy moim zdaniem nie warto, zrobisz wsteczny mod czyli wydasz kasę, a efekt będzie gorszy niż ori front, weź tą kasę zainwestuj w jakieś zajebiste 18" albo w dobrą zawieche, albo w mody silnika przynajmniej będzie radocha z jazdy
Moje BYŁE mk4:viewtopic.php?t=326999
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
dlaczego ma byc to gorszy front niz ori ?? jednym sie to podoba bardziej niz innym , np ja wole bora frontcastillo20 pisze:efekt będzie gorszy niż ori front
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak już jest ot to pozwolę sobie na wypowiedz zwykły bora front do mnie nie przemawia zwłaszcza w czarnym kolorze, jak już robić to na wypasie najlepiej us i to jeszcze w jakiejś rzadko spotykanej wersji, choć i tak uważam że zwykły front można ciekawiej zmodzić tak wieć warto sie zastanowić czy wydajen kasy nie lepiej inaczej zainwestować
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5