[MK2] gdzie kupic szeroki zdeś;]
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam otóż mój obecny zderzak jest w stanie fatalnym łącznie z belką dal bym fote ale wstyd;p i mam pytanie gdzie kopić, na allegro nowe sam syf jedyne co mnie zinteresowalo http://moto.allegro.pl/zderzak-przod-vw ... 87318.html ale podejrzewam ze lipa może ktoś tam kupował i potwierdzi teraz używka jak coś sensownego to bez belki, jak z belka to stan żałosny wiec allegro chyba odpada, liczę na was jeszcze gdzie kupowaliście i jak wrażenia, bo chyba będę się musiał na forum ogłosić bo dział kupie przeglądam codziennie i tez nic no albo po szrotach pojeździć może coś się trafi ale wątpię tez czekam na wasze rady
Jesli chodzi o zdezraki to radzil bym kupic ori uzywke. Moze troche wiecej wydasz ale napewno bedzie lepsze wykonanie i nie bedzie problemu z spasowaniem go na aucie. Nowy zamiennik nie oznacza zawsze lepszy Poszukaj po forach albo na szrotach (tam czasem mozna wyrwac rarytasy do auta za grosze), napewno cos sie znajdzie ciekawego
Były kiedyś sobie:
Audi 80B4 2.0ABT
Golf MKII 1.6PN CL==>GT
Golf MKII 1.8RP GL
Golf MKII 1.3MH CL
Audi 80B4 2.0ABT
Golf MKII 1.6PN CL==>GT
Golf MKII 1.8RP GL
Golf MKII 1.3MH CL