mk4 siedzenia klubelkowe
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- conrado100
- Użytkownik
- Kontakt:
mk4 siedzenia klubelkowe
witam dziś oglądałem golfa IV kolegi i mial fajne fotele tylko nigdzie nie pisze co to za fotele ale recaro to nie sa napisze mi ktoś co to za fotele??? bo zamierzam takie kupić?? 

- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mk4 siedzenia klubelkowe
też mam takie nawet ten sam kolor są to pół kubełki przez vw określane jako siedzenia sportowe występowały też w kolorze czerwonym. Polecam te siedzenia dobrze trzymają i są wygodne nawet w długich trasach cena za komplet to ok 1000zł

Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
- conrado100
- Użytkownik
- Kontakt:
mk4 siedzenia klubelkowe
bez ogrzewania i za 300 złapiesz, z grzaniem od 500zł - za 1000zł to znacznie przepłaconeWłodary88 pisze:cena za komplet to ok 1000zł

conrado100, allegro? sporo tego leży - może akurat nie niebieskie, ale szare, czerwone...
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mk4 siedzenia klubelkowe
Shmatan, faktycznie cenę podałem za recaro
bo ostatnio trochę się rozglądałem za nimi
conrado100, masz linka do siwych z grzaniem od bory http://allegro.pl/vw-golf-4-iv-bora-fot ... 83985.html" onclick="window.open(this.href);return false;

conrado100, masz linka do siwych z grzaniem od bory http://allegro.pl/vw-golf-4-iv-bora-fot ... 83985.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
mk4 siedzenia klubelkowe
conrado100, z tym że te co ty pokazałeś to poliftowe( ja np takie mam) bongo ma z poprzedniej wersji highline, inaczej są przeszyte 

mk4 siedzenia klubelkowe
mam takie tyle że z czerwonymi wstawkami, trzymanie w zakrętach OK, ale jak chcesz spać w aucie na zlocie to się nie wyśpisz
zainwestuj w namiot 

mk4 siedzenia klubelkowe
U mnie dodatkowo jest regulacja odcinka lędżwiowego ale szczerze mówiąc mało przydatne przynajmniej dla mnie.
mxsebek
- conrado100
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: mk4 siedzenia klubelkowe
dzięki ale ja szukam do wersji 3dWłodary88 pisze:Shmatan, faktycznie cenę podałem za recarobo ostatnio trochę się rozglądałem za nimi
![]()
mk4 siedzenia klubelkowe
Wyśpisz,wyśpiszszczep pisze:mam takie tyle że z czerwonymi wstawkami, trzymanie w zakrętach OK, ale jak chcesz spać w aucie na zlocie to się nie wyśpisz

Ale kocyk i poduszka wskazane

- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
mk4 siedzenia klubelkowe
Ja tez takie mam tylko fotel mi sie przetarl na tym boku, czy mozna kupic oryginalny material zeby tapicer mi wszyl?
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8

viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4

viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
mk4 siedzenia klubelkowe
Pewnie,w ASOArkadiush pisze: czy mozna kupic oryginalny material zeby tapicer mi wszyl?