[mk4] - Przedłużenie maski
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
mk4 - Przedłużenie maski
Szpachla i jedziesz plus koszt malowania maski 500zl i jest Bajer Monachium
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
mk4 - Przedłużenie maski
czytałem że dokłada się dodatkowe warstwy laminatu nachodzące na ori maskę.
ale zastanów się dobrze kolego, czy jest Ci to potrzebne wygląda mniej niż średnio
ale zastanów się dobrze kolego, czy jest Ci to potrzebne wygląda mniej niż średnio
mk4 - Przedłużenie maski
Jeśli jakiekolwiek przedłużanie maski to tylko kawałkiem blachy pózniej szpachel i lakierowanie (dobry lakiernik poradzi se bez problemu) ale z doświadczenia ci napisze że jak miałem tak zrobiona maskę w moim MK3 to niebiescy lubili się czepiać, że niby zasłania reflektor, że to nie fabryczne (zawsze sie tłumaczyłem że sciągnąłem takiego już z niemiec i jakoś przechodziło.
Raz jednak trafiłem na takiego zj.....ba to mi powiedział to nie Niemcy to Polska (czepił się też do szerokich felg mimo że nadkola miałem rozklepane i były równo z obrysem auta)
Raz jednak trafiłem na takiego zj.....ba to mi powiedział to nie Niemcy to Polska (czepił się też do szerokich felg mimo że nadkola miałem rozklepane i były równo z obrysem auta)
mxsebek
mk4 - Przedłużenie maski
domcioo16, Mam do sprzedania gotowa maske Bad Look, świeżo po lakierowaniu - kolor L041. Na dzień dzisiejszy - nówka od wewnętrznej strony naklejone są filcowe osłony na lampy, aby ich nie icierała maska, idealnie wszystko dolega. wiecej info pw
No PAIN no GAIN.
taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.
Poza tym przy przedłużeniu maski można zapomnieć o oryginalnym grillu
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Re: [mk4] - Przedłużenie maski
A jesli komuś się podoba to co ?zimnylech pisze:widzialem tak przedluzonego mk4 kombi - tragedia to malo powiedziane
PAL GUMĘ NIE DUSZĘ
MÓJ MK 4 ------>>> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=360105" onclick="window.open(this.href);return false; <----
MÓJ MK 4 ------>>> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=360105" onclick="window.open(this.href);return false; <----
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
Wydaje mi się, że porządny badlook to sporo roboty, połączenie laminatowej 'przedłużki' do ori maski (która przecież jest z metalu) za pomocą nakładania kolejnych warstw laminatu, szpachli etc - nie wiem czy w końcu wyszłoby bez problemu. Badlooki widzianych na żywo aut były efektem spawania, gładzenia szpachlą i kompletnego lakierowania... A jeśli chodzi o wzór to właśnie jak na obrazku powyżej (od juja343af).
PS Czy takie laminatowe połączenie w końcu nie pęknie np po kilkukrotnym zamykaniu pokrywy lub podczas zimy?
PS Czy takie laminatowe połączenie w końcu nie pęknie np po kilkukrotnym zamykaniu pokrywy lub podczas zimy?
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
skaktus pisze:A jesli komuś się podoba to co ?zimnylech pisze:widzialem tak przedluzonego mk4 kombi - tragedia to malo powiedziane
to nie pyta o zdanie innych tylko zaklada i sie cieszy bo sa gustai gusciki
racja ;p grill bez znaczka znacznie lepiej wyglądaPoza tym przy przedłużeniu maski można zapomnieć o oryginalnym grillu
No PAIN no GAIN.
Fak jea !!he4vy pisze:racja ;p grill bez znaczka znacznie lepiej wyglądaPoza tym przy przedłużeniu maski można zapomnieć o oryginalnym grillu
Odkopałem trupa !!
Ha ha !
Musiałem to napisać...