kolor felg
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
kolor felg
koło Borbet A 15/7 rant idzie w poler/dekle będą płaskie mam dylemat jak ogarnąć środek, myślałem nad "brudnym czerwonym" by nieco przypasować pod tylne lampy ale mam mętlik w głowie
Pacjent niebieski /na fotkach Polo 6n2
Borbet A wiadomo chyba jak wygląda:
wszelkie propozycje/sugestie bardzo chętnie rozpatrzę,kwestia otwarta-kolor środka felg
Pacjent niebieski /na fotkach Polo 6n2
Borbet A wiadomo chyba jak wygląda:
wszelkie propozycje/sugestie bardzo chętnie rozpatrzę,kwestia otwarta-kolor środka felg
Turbo Klekot TDI/AMF+ 104hp/238nm - Polo 6n2 / sprzedane :(
Turbo Klekot HDI/RHS+ 138hp/320nm - Peugeot 307sw / rodzino-wóz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
kolor felg
Wzor felg nie jest za specjalny moim zdaniem srodek na czarno i polerowany rant ladnie by sie komponowalo. Ale to tylko moja mysl.
SZEROKO NISKO I TWARDO CZYLI GERMAN STYLE
kolor felg
wiem ale darowanemu koniowi(...) dzięki za wypowiedz .WOLF899 pisze:Wzor felg nie jest za specjalny
kolor felg
lecky, Fiolet albo róż ewentualnie czerwień pod kolor lamp dobierzesz u lakiernika ale zrób tak żeby Ci się podobało. Ja na przyszły sezon kminie nad filetem do siebie tylko,ze inna felga już jest hehe
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
kolor felg
normalnie drugi ToperWegiel pisze:Fiolet albo róż
koło będzie raczej niedzielne więc trzeba coś oczo-jeb****ego
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
kolor felg
kolorek to kremowy.kawowy lub baby blue ...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
kolor felg
beżowy środek biały rant
welcome to my world -> viewtopic.php?f=88&t=360438" onclick="window.open(this.href);return false;