[MKIV] Czerwone kombi z czarnymi elementami

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Gingers

Post autor: Gingers » pn wrz 20, 2010 13:52

he4vy pisze:DuDa, Proponowałbym Ci zrobić fotkę boku swojego golfa, następnie frontu i dać je do działu 'virtual tuning' z prośbą i przedstawienie Twojego auta w poszczególnych wariantach tu proponowanych :P
wrzuc fote to wieczorem zrobie VT :bigok:

Awatar użytkownika
Johnatan
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: Johnatan » pn wrz 20, 2010 20:19

No wreszcie kolega KAMEL, pokazał jak sie robi mk4 Red! ten na postojówkach i z bagażnikiem dachowy są ! boskie!

http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
truckman
Varia(n)t
Varia(n)t

Post autor: truckman » pn wrz 20, 2010 23:12

Tych trójkątów trzymających lusterka nie da się pomalować na połysk? Czy kiepsko wygląda?
Zobacz u mnie zdjęcia, ja mam tak zrobione. Jakoś w kwietniu malowałem( wcześniej było pomalowane, ale matem ;) )

Obrazek

Awatar użytkownika
xander_88
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: xander_88 » wt wrz 21, 2010 01:46

Shmatan pisze:"tuning" w założeniu ma być indywidualny, a kopiowanie 3/4 forum, i modyfikacje które mają wszyscy (tutaj- malowanie listw) zbyt indywidualne nie są.
Shmatan, to i tak zawsze lepsze ;) bo chociaz bedzie wygladal jak 1/10 golfow w PL a nie jak 9/10 czy jakos tak :rotfl: :pub:
Shmatan pisze: he4vy napisał(a):Do którego by więcej kobiet podeszło?

I tym miłym pytaniem zakończmy bezsensowną dyskusje, bo zdradza ono w 100% co dla Ciebie jest priorytetem w modyfikacjach pojazdu ;)
Chodza sluchy ze najwiecej podchodzi do e36 (tych 1.6 ze znaczkiem m3;)) a co nie pojdzie tam i to i tak skonczy u chlopakow z calibra team ;) :lol:

ps; fajny watek a pomyslec ze DuDa, tylko pare zdjec chcial :D
pozdro

ex: MK4 245 km/460nm

Awatar użytkownika
DuDa
Forum Master
Forum Master

Post autor: DuDa » wt wrz 21, 2010 10:01

@gingers99, dzięki, zrobię fotki, ale muszę aparat odzyskać, bo telefonem wychodzi różowy... :/

@truckman, o niebo lepiej wyglądają te trójkąty na połysk. Oczywiście w przypadku lusterek na połysk.

Obrazek

Awatar użytkownika
Arkadiush
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Re: [MKIV] Czerwone kombi z czarnymi elementami

Post autor: Arkadiush » wt wrz 21, 2010 16:37

he4vy pisze:
Serio? Jakoś mi się nigdy nie widział taki ekstremalny tunning.
Dobrze to ująłeś 'ekstremalny" co do jakości. To na pewno kiepskie jest - laminat.. ale wygląda świetnie nie licząc tych naklejek na drzwiach i okularów na lampach. Kompozycja kolorów jest idealna. Nie za dużo chromu i nie za dużo czerni, wszystko z głową zrobione i raczej o to chodzi, żeby nie przesadzić z tą czernią.

Co ty gadasz? Piszesz ze czarne listwy byly modne 30lat temu a wstawiasz fotki samochodu po tuningu, który był modny 10lat temu... Sam sobie zaprzeczasz a i jeszcze jedno, taka moda to była kiedyś i kazdy się podniecał jak jechalo takie autko jakie to szybkie i wsciekle, a dziś to wsyd byłoby obok takiego przejść bo moda już mineła....

MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
Obrazek
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4

Awatar użytkownika
he4vy
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: he4vy » wt wrz 21, 2010 17:20

moda już mineła
na forum.

xander_88, kolejny mało bysry.
"Do którego by więcej kobiet podeszło?" - to zdanie jest metaforą od słowa ZAINTERESOWANIE. Równie dobrze mogłem napisać o licytacji na allegro, a i tak sprowadzałoby się to do słowa - zainteresowanie( budzić zainteresowanie). Przeraża mnie poziom inteligencji niektórych ludzi ;o

Arkadiush, nic nie wnosisz do tematu swoją o/t wypowiedzią
Co ty gadasz? Piszesz ze czarne listwy byly modne 30lat
Wskaż mi zdanie, w którym powiedziałem, że te listwy to moda? Ja mówiłem o produkcji samochodów!!!!!!!!!! Czy naprawdę, umiejętność czytania ze zrozumieniem to tak trudna sztuka?

Zamiast cytować mnie i kompromitować siebie, zrób coś związanego z tematem i wrzuć fotki. Jeżeli ich nie masz to po co się udzielać?

No PAIN no GAIN.

taki tam zwyczajny biały mk4
viewtopic.php?f=89&t=491802&p=5900584#p5900584" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedam: felgi 18",opony Matador 225/40/r18,lampy tył highline(dymione) w dobrej cenie.

perki
...
...

Post autor: perki » wt wrz 21, 2010 17:45

DuDa pisze:
Serio? Jakoś mi się nigdy nie widział taki ekstremalny tunning. Zawsze kręciły mnie skromne modyfikacje, jakaś felga, czarne szyby, mała dokładka.

Swoją drogą, to nie wiem, jak wy jeździcie tymi samochodami po obniżeniu. Bałbym się więcej niż 40km/h jechać. :P

dokladnie :pub: delikatne zmiany + potwor pod maska . a nie SDI polozony na ziemi , fele 19 -240 /30 i nic nie szkodzi ze nie przyspiesza wazne ze naladowane co sie da

a wystarczy zalozyc ladna fele , dac lotke + swiatla i juz sie rzuca w oczy

wystarcz poszukac w tematach gdzie zwykle z wygladu MK 4 ma pod maska 180 koni i nie dosc ze wyglada apetycznie to nie mignie go astra 1 w gazie :helm:

Shmatan
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: Shmatan » wt wrz 21, 2010 20:24

he4vy pisze:
moda już mineła
na forum.
ale nie pod remizą...

he4vy - wyluzuj już... wystarczy że ktoś na tym forum się nie zgodzi z Twoim zdaniem, i od razu jest przez Ciebie atakowany (albo "wjazdem" na inteligencje, albo krytykowaniem elementów samochodu) - z ciekawości poczytałem sobie Twoje posty, i wiem, że nie pierwszy raz tak masz.

Więc prosze - jak chcesz dyskutować, to przenieś się na pm/pw

Awatar użytkownika
xander_88
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: xander_88 » śr wrz 22, 2010 00:50

he4vy pisze:xander_88, kolejny mało bysry.
"Do którego by więcej kobiet podeszło?" - to zdanie jest metaforą od słowa ZAINTERESOWANIE. Równie dobrze mogłem napisać o licytacji na allegro, a i tak sprowadzałoby się to do słowa - zainteresowanie( budzić zainteresowanie). Przeraża mnie poziom inteligencji niektórych ludzi ;o
he4vy, po 1 .. nie ubliżaj, jesli juz to bardzo chetnie osobiscie a nie po peda...ku przed klawiatura, bo ośmieszasz siebie a nie mnie.
Po 2 nie bede nawet komentował Twojego poziomu "bystrosci" ... z Twojego podpisu wnioskuje ze zajmujesz sie reklama wszelaka i nie masz pojecia co to jest flokowanie ??? nadal chcesz dyskutowac o "bystrosci" ? :lol:

PS: DuDa, sory za syf w temacie ale ... chyba sam rozumiesz ;) . Juz nic wiecej nie pisze.

ex: MK4 245 km/460nm

Awatar użytkownika
DuDa
Forum Master
Forum Master

Post autor: DuDa » śr wrz 22, 2010 09:46

Ładnie się temat rozwinął, ładnie. :P Nawet nie wiedziałem, że tunning może budzić tyle emocji. :D

Obrazek

Awatar użytkownika
Arkadiush
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Arkadiush » śr wrz 22, 2010 16:31

he4vy pisze:
Zamiast cytować mnie i kompromitować siebie, zrób coś związanego z tematem i wrzuć fotki. Jeżeli ich nie masz to po co się udzielać?
Autor tematu napisal o czarne dodatki i chce poznać nasze zdanie,a ty wstawiasz mu jakieś ulepy z neonami i płetwami rekina, jak mam takie fotki dodawać to wole dać sensowny komentarz do twojego stylu żeby nie marnował kasy na takie modyfikacje co ty pokazaleś.

A co do czarnych dodatków bardzo ładnie to wygląda i na pewno jest oryginalnie zrobione, bo raczej większość osób na forum maluje w kolor te listwy. I teraz zastanawiam się sam czy nie przemalować na czarno, ponieważ ciekawie komponowałoby się to jak dokupię deskę surfingową.

Obrazek
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4

Awatar użytkownika
Johnatan
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer
Kontakt:

Post autor: Johnatan » śr wrz 22, 2010 23:17

Nie maluj na czarno listew, bo wszyscy z teamu "Car wieś-tuning show" Cie wyśmieja z miasta.. bo jesteś nie modny, bo masz czarne listwy, a ty musisz mieć fure w gazie, która hałąsuje bo ma rynne pod podłogą, fure która wygląda jak londujący samolot, musi być hałas i musi sie wszystko świecić ! A wiec, tu pytanie.. należysz do Car wieś-tuning show? czy do vwgolf? Jesteśmy tu po to aby ci doradzić:)

Pomaluj listwy na czarno, daj glebe, felunek, i nie rób głośnego wydechu :)

http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Arkadiush
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Arkadiush » śr wrz 22, 2010 23:35

I szeroką stal do tego, cud, miód i malina :bigok:

Obrazek